Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Preminuo Bartol Kaleb, direktor RK Zagreb

bartol kaleb
Sanjin Strukić/Pixsell
06.03.2012.
u 19:23

Bartol i ja bili smo prijatelji više od 25 godina i čovjek je posvetio cijeli život sportu - istaknuo je Zoran Gobac

Direktor rukometnog kluba CO Zagreb, Bartol Kaleb (67) preminuo je oko 17 sati u Zagrebu. Nagađa se kako je taj dugogodišnji sportski djelatnik, koji je vodio bitku s karcinomom, preminuo za vrijeme jedne kemoterapije i to najvjerojatnije od moždanog udara, prenosi Tportal.

– Svi smo u šoku. Još jutros smo prolazili dnevne stvari, pripremali se za put u Skopje. Čekamo nalaze obdukcije, sumnja se na srčani ili moždani udar. Nakon što je operirao karcinom debelog crijeva, dobro se oporavljao. U ovom trenutku ne znam kada će biti sahrana, a u četvrtak ćemo u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog održati komemoraciju – istaknuo nam je Zoran Gobac, glavni menadžer CO Zagreb, a trener Ivica Obrvan dodao je:

– Tužnu vijest saznali smo u prvoj minuti poslijepodnevnog treninga. Ostali smo svi u nevjerici. Naravno da nismo održali trening.

Prije dolaska u CO Zagreb, Kaleb je bio istaknuti dužnosnik splitskoga Hajduka.

Rukometni klub CO Zagreb oglasio se dirljivim pismom u povodu smrti Bartola Kaleba.

"Dragi prijatelji Rukometnog kluba Zagreb,

I sami još potpuno nesvjesni ogromnog gubitka za naš klub i rukomet uopće, želimo s vama podijeliti vijest da nas je danas, 6. ožujka, zauvijek napustio naš direktor, Bartol Kaleb. Kaže se da su svi zamjenjivi. Bartol nije.
Do posljednjeg je dana živio klub. Ne za klub, ne zbog kluba. Nego klub. Svoj Zagreb.
Nije dao da strepimo zbog njega, da brinemo, posljednjih tih nekoliko mjeseci, koliko je trajala njegova bitka s bolešću. I dalje je njegov ured bio srce kluba, i dalje su sve rasprave završavale njegovim odlučnim 'idemo dalje', i dalje se neumorno borio za svaki, i najmanji korak naprijed svojih zagrebaša.
Do posljednjeg je dana živio klub. Ne za klub, ne zbog kluba. Nego klub. Svoj Zagreb. I to je jedina stvar koja se mora zauvijek znati, svaki put kad se spomene ime Bartola Kaleba.

Idemo dalje, dragi naš direktore..."

Komentara 3

SE
serđo
13:14 07.03.2012.

\"Prije dolaska u CO Zagreb, Kaleb je bio istaknuti dužnosnik splitskoga Hajduka.\" - od tamo su ga potjerali zbog pronevjere, kolko se sjećam...

MA
mandyura
20:39 06.03.2012.

Zbogom Bartole

DP
dr.phil
10:09 07.03.2012.

ne znam smijem li stavljati linkove na externe stranice, pa evo što je večernji pisao o moralnoj vertikali http://www.vecernji.hr/vijesti/uskoro-optuznica-protiv-buljana-vidosevica-rozica-kaleba-clanak-312154 http://www.vecernji.hr/vijesti/bivsi-sefovi-hajduka-proracuna-utajili-100-milijuna-kuna-clanak-314466

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije