Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Pet golova Duvnjaka za HSV

Domagoj Duvnjak
Marko Lukunić
27.03.2010.
u 22:13

Rukometaši HSV-a pobijedili su u Kielceu istoimeni poljski sastav 30:24 (17-15 na poluvremenu) u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.

Time su si Hamburžani praktički otvorili vrata četvrtfinala prije uzvrata koji se sljedeće subote igra u njihovoj Color-Line-Areni.

Hamburžane je po običaju predvodio njihov najbolji strijelac, desnokrilni danski rukometaš Hans Lindberg. Poljacima je zabio deset golova iz 15 pokušaja (3-4 gađao je sedmerce).

Drugi je najbolji napadački učinak u redovima gostiju imao Domagoj Duvnjak zabivši pet golova iz osam pokušaja. Igor Vori zabio je tri gola iz šest pokušaja, dok Blaženko Lacković nije ni ulazio u igru.

Kod domaćih je Pawel Posiadlo zabio sedam golova.

Rukometna Liga prvaka, osmina finala, prve utakmice:

Zagreb CO – Barcelona 26:33

Kolding – Montpellier 26:26

Valladolid – Rhein-Neckar Löwen 29:30

Kielce - HSV 24:30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije