Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolina noćna mora

Karabatiću zabranjen kontakt sa svim članovima Montpellierea!

'Montpellier\'s French player Nikola Karabatic looks on prior to the French D1 handball match Paris Saint-Germain vs Montpellier on September 30, 2012 at Pierre de Coubertin Arena in Paris. Paris won
'FRANCK FIFE'
03.10.2012.
u 20:42

- Rukomet je moj život, kao što je bio i život mojega oca - poručio je francuski rukometaš razočaran odlukom.

Nakon što je iskoristio društvenu mrežu Facebook kako bi se obratio javnosti, sad se Nikola Karabatić javnosti obratio i preko odvjetnika:

- Ovo je noćna mora za mene, zato što je rukomet moj život, kao što je bio i život mojega oca - poručio je preko odvjetnika nakon što je sud donio odluku da ne smije biti u kontaktu s nijednim članom svoga kluba Montpellierea.

Inače, Nikola Karabatić za svoj je izlazak na slobodu morao platiti 4500 eura jamčevine.

>>Novi skandal: Montpellier namjestio još jednu utakmicu!?

>>Francuzi ga se odriču... Karabatić im je sada Srbin!

Komentara 1

2M
2much4me
10:36 05.10.2012.

zato što je rukomet moj život, kao što je bio i život mojega oca - poručio je preko odvjetnika -------------------------------------- Pitam se zašto sada spominje oca?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije