Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometna LP

HSV-u, Barceloni i Kielu prednost

Rukomet
25.04.2010.
u 21:31

Rukometaši HSV-a i Barcelone napravili su prvi korak ka Final Fouru Lige prvaka u Kölnu. Obje su momčadi iskoristile prednost domaćeg parketa i slavile u prvim četvrtfinalnim utakmicama.

HSV je nakon dvaju poraza od Ciudad Reala u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka po skupinama pobijedio aktualnog španjolskog i europskog prvaka sa 26:22 u hamburškoj O2 World Areni pred oko 9.300 gledatelja.

U tvrdoj utakmici u kojoj su dominirale kvalitetne obrane, najbolji strijelac domaće momčadi bio je Hans Lindberg sa sedam golova (tri iz sedmerca).

Hrvatski reprezentativci u redovima HSV-a nisu se osobito istakli, pa je tako Igor Vori postigao tri gola, Blaženko Lacković dva, a Domagoj Duvnjak tek jedan gol. Kod gostiju je najbolji bio Luc Abalo sa sedam pogodaka, a bivši kapetan hrvatske reprezentacije Petar Metličić jednom je zatresao mrežu HSV-a.

Uzvratna utakmica na rasporedu je 2. svibnja u Quijote Areni.

U druge dvije utakmice Barcelona je u Palau Blaugrani savladala mađarski Veszprem 33-27, dok je Kiel bio bolji od Rhein-Neckar Löwena u SAP Areni u Mannheimu 29:28.

 

Rukometna Liga prvaka, četvrtfinale, prve utakmice:

HSV - Ciudad Real 26:22 (11-8)

Barcelona - Veszprem 33:27 (17-15)

Rhein Neckar Löwen - Kiel 28:29 (13-15)

Čehovski Medvjedi - Montpellier (28. travnja)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije