Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VETO

GCH odbio pustiti svoje najbolje rukometaše u Zagreb

Igor Vori Domagoj Duvnjak
Zoran Grizelj
09.11.2009.
u 20:42

Iz Group Club Handballa (GCH), udruženja najmoćnijih europskih rukometnih klubova, priopćili su da ne žele pustiti svoje igrače na proslavu 60. rođendana Hrvatskoga rukometnog saveza.

Obljetnica je trebala biti proslavljena utakmicom hrvatske reprezentacije protiv izabrane vrste svijeta u zagrebačkoj Areni drugog prosinca. Međunarodna je rukometna federacija (IHF) već bila odredila sastav svjetskih zvijezda, no tada su klubovi iz GCH izašli s vlastitim vetom.

Objavili su sada da svoje igrače definitivno ne žele pustiti u Zagreb, i to stoga što se IHF nije udostojio na vrijeme s njima porazgovarati o terminu, modalitetima osiguranja i mogućih odšteta klubovima.

Iz Njemačke je konkretno zabranu svojim igračima izdalo pet klubova: HSV, Rhein-Neckar Löwen, Kiel, Lemgo i Flensburg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije