Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI PUNE HVALE

Rogge: Vancouver ima najbolje olimpijsko selo

Jacques Rogge
AFP
10.02.2010.
u 11:40

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) Jacques Rogge oduševljen je olimpijskim selom u Vancouveru koje je u utorak obišao zajedno sa svojim kolegama iz IOC-a.

- Ljudi koji su iskusili više olimpijskih igara od mene kažu da je ovo najbolje selo koje su vidjeli. Ono što sam vidio doista je izvanredno. Lokacija je odlična, objekti su vrlo kvalitetni i nude potpuni komfor sportašima. Istaknuo bih i odličnu zvučnu izolaciju u sobama, što je jako važno jer ponekad sportaši koji osvoje medalje rade veliku buku. Važno je da se pritom ne remeti mir ostalih sportaša – poručio je Rogge te najavio da će i sam provesti oko 40 posto vremena u olimpijskom selu tijekom igara. Ostalo vrijeme provest će u službenom hotelu IOC-a zbog zakazanih jutarnjih sastanaka.

- Baš sada idem u svoju sobu provjeriti kakav sam dobio madrac – rekao je novinarima.

Tijekom Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru, u olimpijskom selu boravit će oko 2700 sportaša i članova ekspedicija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije