Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladali Olmissum

Futsal Dinamo u sjajnoj atmosferi pred 5,000 gledatelja obranio naslov prvaka Hrvatske

Zagreb: Peta utakmica finala HMNL između Futsal Dinama i Olmissuma
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/15
17.05.2024.
u 21:46

Dinamo je zabio dva rana gola preko Novaka i Prgometa, a na 3:0 povisio je Postružin da bi Vanha smanjio u 34. minuti za konačni rezultat.

Futsal Dinamo obranio je naslov prvaka Hrvatske. Plavi su u Ciboni pred 5,000 navijača u završnoj, petoj utakmici za prvaka svladali omiški Olmissum s 3:1.

Dinamo je zabio dva rana gola preko Novaka i Prgometa, a na 3:0 povisio je Postružin da bi Vanha smanjio u 34. minuti za konačni rezultat. Nakon toga je uslijedilo veliko slavlje, a navijači su napravili fenomenalnu amosferu.

Zagrebačka momčad tako je s 3:2 ukupno u finalu postala prvak. Olmissum najviše može žaliti za četvrtom utakmicom kada je vodio 2:1 u seriji i imao 2:0, a na kraju izgubio na šesterce.

Futsal Dinamu je ovo drugi naslov u povijesti, a do njega je stigao pobjedom protiv istog suparnika, kojeg je zagrebačka momčad u prošlogodišnjem finalu svladala s 3:1 u pobjedama. Olmissum je ostao na tri naslova prvaka Hrvatske. 

 
 
 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
14:40 18.05.2024.

svaka cast dinamo...uspio je i kada je bilo jako tesko. ali ovu zadnju tekmu dva goli su si ovi sami zabili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije