Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO GOSTOVANJE

Rijeka svladala Lokomotivu i vratila se na šest bodova prednosti ispred Dinama

Lokomotiva - Rijeka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/19
30.10.2016.
u 16:55

Nogometaši Rijeke zadržali su šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama nakon što su u nedjelju na gostovanju u Zagrebu svladali Lokomotivu s 2:0 (0:0) u 14. kolu HNL-a.

Bivši igrač Lokomotive Franko Andrijašević doveo je Rijeku u vodstvo u 63. minuti, nakon što je dobro reagirao na ubačaj Josipa Mišića te sa sedam metara volejem svladao Danijela Zagorca. Vodstvo Rijeke je u 79. minuti udvostručio Austrijanac Alexander Gorgon, a ponovno je asistent bio Mišić.

Najbolje prilike za pogodak domaće momčadi propustio je Jan Doležal koji je u 38. minuti pogodio vratnicu, a u 88. minuti nije uspio postići gol nakon što je zaobišao vratara Prskala.

Utakmicu pred oko 800 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj sudio je Igor Križarić iz Čakovca.

>> Sammir u Kini ispao u drugu ligu!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
18:34 30.10.2016.

A teško im je bilo pobijediti "nezainteresiranu" Lokomotivu kod koje su neki igrači samo gledali utakmicu kao Majstorović, Ivanušec i Doležal....

AS
atilla sb 1986
18:08 30.10.2016.

cicooo javi seeee!!

SA
Sale7
09:33 31.10.2016.

Bio na tekmi. Rijeka igra najbolji nogomet u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije