Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ VELIKANA

PSG i Barcelona igraju derbi večeri u Ligi prvaka. Evo gdje možete gledati novi spektakl

FOOTBALL : Paris SG vs FC Barcelone - Ligue des Champions - 10/03/2021
Anthony BIBARD / FEP / Panoramic / Bestimage
10.04.2024.
u 14:30

Barcelona je neporažena u posljednjih 11 susreta u svim utakmicama i želi nastaviti niz. Prilika je to i za trenera Xavija da na kraju sezone klub napusti s pozitivnim rezultatima. Najviše će problema Kataloncima raditi Kylian Mbappé, ali nade imaju.

U prvim susretima četvrtfinala Lige prvaka, večeras se od 21 sat sastaju Atletico Madrid i Borussia Dortmund (Arena Sport), dok PSG na domaćem terenu igra s Barcelonom. Loše vijesti prije susreta primio je trener Atletica Diego Simeone, jer mu se na treningu ozlijedio napadač Memphis Depay. Bit će to svakako hendikep za španjolsku momčad.

GALERIJA Gvardiol zabio prekrasan pogodak Realu

FOOTBALL : Paris SG vs FC Barcelone - Ligue des Champions - 10/03/2021
1/7

Derbi PSG-a i Barce prenosit će HRT 2, a važan je to susret za obje momčadi. Barcelona je neporažena u posljednjih 11 susreta u svim utakmicama i želi nastaviti niz. Prilika je to i za trenera Xavija da na kraju sezone klub napusti s pozitivnim rezultatima. Najviše će problema Kataloncima raditi Kylian Mbappé, ali nade imaju.

VEZANI ČLANCI:

– Vrijeme je da sanjamo i pokažemo da se možemo natjecati protiv jedne od najboljih momčadi u Europi. Možda je PSG favorit, ali nije suparnik koji oprašta. Dolazi odlučujući trenutak sezone – rekao je Xavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije