Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC-OVI MAJSTORI

Prvak ponovno traži borbu protiv Stipe Miočića: On je najveći teškaš svih vremena

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
12.04.2024.
u 09:16

– Pitali su me za Stipu, ali to nije bilo službeno. Tražili su moje mišljenje o borbi protiv njega na UFC 300 priredbi, a ja sam im rekao kako mogu na mene računati – prisjetio se Tom Aspinall

Tom Aspinall je u studenom prošle godine nokautirao Sergeja Pavlovića i osvojio UFC-ov privremeni pojas prvaka teške kategorije.

Englez je nekoliko puta prozvao Jona Jonesa i Stipu Miočića na obračun, no vodstvo najveće svjetske MMA organizacije ne želi mu ispuniti želju, piše Croring.

Naime, UFC čeka Bonesov povratak nakon ozljede i želi dogovoriti meč jednog od najboljih boraca u povijesti protiv najvećeg UFC-ovih teškaša svih vremena.

Aspinall je nedavno, gostujući u emisiji The MMA Hour, ponovno spomenuo Stipu Miočića, te istaknuo želju za borbom protiv američkog borca hrvatskih korijena.

– Pitali su me za Stipu, ali to nije bilo službeno. Tražili su moje mišljenje o borbi protiv njega na UFC 300 priredbi, a ja sam im rekao kako mogu na mene računati – prisjetio se Tom Aspinall i nastavio:

– Bilo je to početkom godine, a na kraju su mi rekli da se on želi boriti samo protiv Jonesa. Bio sam razočaran. Želim se boriti, zato sam ovdje.

Jedno je vrijeme kružila priča kako se prvak poluteške kategorije Alex Pereira želi boriti protiv Aspinalla, no Brazilac je ostao u diviziji, te ga ovog vikenda čeka dvoboj protiv Jamahala Hilla.

Englez je upitan protiv koga bi se želio boriti – Stipe Miočić ili Alex Pereira.

– Obojica su odlični borci, ali volio bih se boriti protiv Stipe. On je najveći teškaš svih vremena i definitivno je pri kraju karijere. Ne želim da to ispadne da ga ne poštujem, ali nije isto boriti se protiv njega sada i kada je bio na svom vrhuncu – podvukao je Tom Aspinall.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije