Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR TEŠKAŠA

Ovo bi mogao biti Miočićev idući protivnik ako pobijedi Jonesa

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
29.02.2024.
u 07:35

Borba između Miočića i Jonesa najavljena je negdje za ljeto. No već nekoliko mjeseci se u priču oko borbe za naslov u teškoj kategoriji želi uplesti privremeni prvak Tom Aspinall.

Okršaj između UFC-ovog prvaka teške kategorije Jona Jonesa i Stipe Miočića trebao se dogoditi lani u studenom, no otkazan je nakon što se Jones ozlijedio na treningu. Jones je nekoliko tjedana uoči priredbe ozlijedio rame, te završio na operaciji. U siječnju je bio i na operaciji lijevog lakta tako da se zasad ne zna kada će biti spreman za povratak, piše Croring.

Borba između Miočića i Jonesa najavljena je negdje za ljeto. No već nekoliko mjeseci se u priču oko borbe za naslov u teškoj kategoriji želi uplesti privremeni prvak Tom Aspinall.

Engleski borac je neko vrijeme prozivao Jona i Stipu, koji zasad nisu zainteresirani za taj dvoboj.

No UFC-ov šef Dana White ističe kako bi pobjednik meča između Miočića i Jonesa trebao dati priliku Aspinallu.

– Jones i Miočić trebali bi se boriti na ljeto, a pobjednik bi mogao dati šansu Aspinallu, zar ne? – rekao je Dana White, te se dotaknuo kodeksa:t

– Ako vas svi gledaju kao najboljeg borca svih vremena, tada bi pobjednik tog meča prema nekom kodeksu trebao pružiti priliku Aspinallu. Bude li pobijedio i u tom meču, onda će zacementirati ostavštinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije