Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA NA SVIM PORTALIMA

Prije 15 godina je ljepotom očarala svijet, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je danas

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.04.2024.
u 11:12

Često se pojavljivala u prijenosima utakmica paragvajske reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine i tada je postala planetarno popularna navijačica.

Jedna od najpoznatijih navijačica Paragvajka Larissa Riquelme (39) prije 15-ak godina očarala je svijet. Često se pojavljivala u prijenosima utakmica paragvajske reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine i tada je postala planetarno popularna navijačica.

Zahvaljujući medijima postigla je zvjezdani status i nema tog portala, novina ili televizijskog programa u kojima se barem jednom nije pojavila.

Atraktivna Larissa obećavala je da će se skinuti bude li Paragvaj osvojio svjetski naslov, ali reprezentacija nije stigla do finala. No fanove je oduševila kada se skinula za Playboy, ali nakon toga pala je u zaborav.

No još uvijek plijeni pozornost bez obzira na to što je nabacila koji kilogram viška. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama što potvrđuje njenih dva milijuna pratitelja na Instagramu.

>> Pogledajte galeriju

1/7

Larissa se u međuvremenu odlučila za još jedan korak te je otvorila profil na OnlyFansu, stranici na kojoj kojoj korisnici svojim pretplatnicima prodaju vlastite eksplicitne fotografije i videa. U kratkom vremenu uspjela je postati jedna od tri Paragvajke s najviše pretplatnika.

Osim toga, Larissa je ovih dana organizirala radionicu za stvaranje sadržaja za OnlyFans. Pokazivala im kako otvoriti račun te producirati fotografije i videe.

- Prva radionica u Paragvaju bila je jako uspješna. Stiže drugo izdanje. Od srca zahvaljujem svima koji su prisustvovali. Hvala vam što ste mi dopustili da uđem u vaša srca i budem ono što jesam - objavila je Larissa.

Prema pisanju paragvajskih medija, radionica je imala veliki odaziv, uglavnom ženske publike.

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije