Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sad je i službeno
Povratak na članak

Povjerenik za natjecanje HNL-a donio odluku o derbiju Dinama i Hajduka!

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamo nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na osnovi dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje

Komentari 115

CE
cenzura
10:12 25.11.2014.

Važnija će biti disciplinska odluka a koja, po meni, mora biti drastična kako bi se neke likove naučilo pameti. Oduzimanje maksimalnog broja bodova ili zbog huškačke retorike vodstva Hajduka izbacivanje iz lige a Brbiću i Pavasoviću zabrana rada u nogometu.

VL
DU
Deleted user
10:00 25.11.2014.

Pravda je zadovoljena. Ako još nešto slično probaju hajdukovci napraviti, mislim da bi bih trebalo izbaciti iz lige. Kako god bilo u ovim olovnim vremenima ostajem uz GNK Dinamo i domovinu Hrvatsku. Nema predaje!

VL
Avatar Matija22
Matija22
10:08 25.11.2014.

Da je Hajduk prvi ili drugi blizu Dinama na ljestvici sigurno bi igrao utakmicu, ovako šta je među zadnjima od ljubomore na Dinamo i Rijeku nije htio igrati..

VL
DO
domazl
10:12 25.11.2014.

Niti Šuker zrači osobitom inteligencijom, niti Mamić zrači poštenjem, ali ovakvo postupanje hajdukovaca nema veze s ničime. Niti s pravednošću, niti s pravdom. Cijela Hrvatska je nezadovoljna vladom, predsjednikom, životom,dok predsjednici kažu za prosvjed branitelja i drugih skupina građana trebaa usmjeriti putem institucija, a u sljedećem koraku daju za pravo grupi huligana i orjunašima iz Splita da kroje vodstvo HNS na ulici.

VL
Avatar listac
listac
10:20 25.11.2014.

Zašto Hajduk nije kažnjen i sa ODUZIMANJEM 6 bodova kako piše u pravilniku o natjecanju. Zar im se to OPRAŠTA. I onda se oni bune.

VL
SP
spremni0
10:06 25.11.2014.

hajduku treba uzeti i 6 bodova da im ovakve gluposti više ne padaju na pamet

VL
FL
flat
10:26 25.11.2014.

Nažalost Hajduk nije sposoban ni za treću ligu. ..

VL
BK
B Kosa
10:18 25.11.2014.

meni je zao nasto je hajduk pao, da se mora dodvoravati izgrednicima i huliganima dabi prezivio

VL
UM
umpahpah
10:07 25.11.2014.

Izbaciti ih iz lige, ili jos bolje ugasiti tu sramotu od kluba.

VL
Avatar Zizou10
Zizou10
10:42 25.11.2014.

Najljepša, najsiromašnija i najrazjedinjenija država na planetu.

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
10:35 25.11.2014.

Uprava Hajduka trebala bi priznati da su nesposobni i neznaju voditi klub te se maknuti iz kluba, a ne se skrivati iza Torcide s kojom manipuliraju. I Dinamo i Hajduk pod hitno treba privatizirati. Kazniti se treba rukovodstvo a ne Hajduk jer Hajduk je naš hrvatski klub jer sve ovo na žalost pokrenuli su crveni). Trebalo bi donijeti zakon po kojem u prvih 11 može biti maksimalno tri strana igrača kako bi se razvijao hrvatski nogomet a u školama nogometa morali bi raditi fakultetski obrazovane osobe (primjer je NK ŠKOLA NOGOMETA MAKSIMIR) koje bi trebali financirati gradovi i općine. Bog i Hrvati.

VL
DE
dežurnikritičar
10:17 25.11.2014.

premala kazna

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:47 25.11.2014.

Sad se žalite Josipoviću i Ostojiću da vam nadoknade troškove.

VL
Avatar nula
nula
11:17 25.11.2014.

Splicani , evo vam najbolji savjet ; imenujte Mamica za predsjednika Hajduka . Pojma nemate kako se to radi , nule ste u businessu. Jer ste 50 godina bili navikli da vam Komitet daje kad nestane. Samo jedan primjer : Dalmacija je najbolji rezervoir nogometnih talenata , uvik bija. Pa koga ste izbacili u vrh u zadnjih 20 godina ? Neke ste potirali ca ( kao Perisica ) a oni danas vride milijune.

VL
MA
majstor1
10:11 25.11.2014.

Nadam se da ce na danasnjoj sjednici donijeti prave odluke ovako vise nejde: Jedini način razrješenja ove situacije je da se Hajduk dekretom proglasi prvakom Hrvatske jer ga na terenu nisu sposobni osvojiti. Dalje, treba kazniti NK Rijeku jer njezinizini igrači provociraju Torcidu izvodeći kornere pa ih ovi, isprovocirani njihovim stajanjem kod korner zastavice moraju gađati stolicama. Treba kazniti i NK Zadar i njihove navijače igranjem bez publike jer izvode aut blizu navijača Hajduka pa ih ovi isprovocirani moraju gađati stolicama i kovanicama. NK Rijeku treba kazniti igranjem bez navijača jer onda Torcidaši ne bi mogli gađati žene i djecu bengalkama. Igoru Pamiću i NK Istri treba zabraniti igranje nogometa u HNL kako bi se onemogućila mučka pljačka Hajdukovih bodova, jer nije moguće da klub kao hajduk ne može pobijediti Istru u HNL-u. NK Osijek također više ne smije oduzimati bodove Hajduku inače će biti kažnjen sa oduzimanjem bodova. Potrebno je ispitati veze NK Lokomotive i Dinama jer nije moguće da Dinamo preokrene 3:2 u 3:4 u nekoliko minuta (to što je Dinamo preokrenuo utakmice protiv Rijeke i hajduka je čista slučajnost i ne može se dovoditi u vezu sa prije navedenim). Potrebno je temeljito ispitati utakmice NK Hajduka protiv klubova kao što su Sherbourne, Debrecen, Žilina, Dila Gori, Dunaferr i slični jer nije moguće da Hajduk izgubi utakmice protiv takvih “nikad čuo” klubova a da u to nisu umiješani Mamić i Šuker. Kada sudac krivo dosudi aut u korist Hajduka a protivnički igrač izrazi neslaganje s tom krivom odlukom cijela klupa Hajduka ima pravo protivničkog igrača zatući palicama i bokserima, u tu svrhu potrebno je dozvoliti korištenje hladnog oružja svima na klupi NK Hajduka jer kada sudac nešto dosudi to je tako i nikako drugačije, bez obzira na činjenice. Ako sudac pogriješi na štetu Hajduk-a potrebno je uvesti odsijecanje ruke i noge jer to ne može biti slučajna pogreška nego mučka urota protiv kluba iz Splita. Sudačka organizacija mora suditi u korist Hajduka bez naplate, sramotno je što suci traže da im Hajduk plati što su svirali u njegovu korist protiv drugih klubova za zadnje osvojeno prvenstvo. NK Hajduk jedini ima pravo na tumačenje istine i svaka druga istina nije moguća. Dioničari kluba NK Hajduk trebaju uplatiti još novaca ali ne smiju postavljati pitanja. Trava je plava. 2+2 =5

VL
ĆA
ćaćaća
10:53 25.11.2014.

podjela hrvatske se nastavlja na svim pozicijama a lokalpatrioti to ne kuže..bitno da je njihovo selo pobjedilo..ideološki zakržljale glave nastavljaju djeliti hrvate kako bi zauzeli pozicije i u sportu..politiku medije nevladine organizacije i pravosuđe su apsolvirali...

VL
Avatar MK
MK
11:23 25.11.2014.

...Kada ce se konacno netko u Splitu dic i sakupit potrebne hrabrosti i reci javnosti glasno i jasno da Torcida vodi Hajduk nizbrdo (Put u pakao je popločen dobrim namjerama)? ...Znam da je to malo teze u Splitu protiv Torcide nesto reci - ali eto radi Hajduka bi se netko trebao zrtvovati jer to nemoze nitko iz vana.

VL
BK
B Kosa
10:36 25.11.2014.

Hajduk vidi i morali bi priznati, da je po broju izgreda Torcida dugo vremena blizu kao i BBB

VL
NA
navijala
10:39 25.11.2014.

Znam; Mamic ce ponuditi Hajduku lovu za placanje kazne,jer to on moze uciniti.Nezgodno bi biloda im oprasta,ceu onda kazna? Mamicu ucini sve da se Hajduk iscupa iz ralja partizanskih.

VL
Avatar puky
puky
11:06 25.11.2014.

... uopće ne kužim što hoće Hajduk ? ... valjda da "po ključu" dobivaju prvo mjesto - jednom oni, druge godine Dinamo pa opet Hajduk i onda Rijeka, Osijek ....... pa očigledno je da su jadna nogometna ekipa koja ne može ni u ovako bijednoj ligi nešto napraviti ... strava ...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.