Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA KĆER

Potresni detalji smrti čuvenog sportaša. Dok je umirao, junačkim potezom spasio je sina od pogibije

Belgijski Grand Prix, treninzi
James Moy/PRESS ASSOCIATION
04.01.2024.
u 22:33

Kako je otkrila njegova kći Anna, de Ferran je vozio trkaći automobil kada mu je pozlilo, ali je ostao dovoljno pribran za posljednji čin junaštva:

Gil de Ferran, brazilski vozač i bivši pobjednik utrke Indianapolis 500, jedne od najtežih na svijetu, preminuo je od srčanog udara 29. prosinca prošle godine. Slavni vozač boravio je sa sinom u privatnom moto klubu na Floridi kada mu je pozlilo dok je bio u automobilu sa sinom Lukeom.

Kako je otkrila njegova kći Anna, de Ferran je vozio trkaći automobil kada mu je pozlilo, ali je ostao dovoljno pribran za posljednji čin junaštva:

- Dok nas je moj otac napustio premlad, umro je radeći ono što je volio - utrkujući se, sa sinom uz sebe. Svojom posljednjom gestom nas je ostavio bez teksta, jer je uspio stisnuti kočnicu i zaustaviti auto kako bi Luke mogao sigurno stići kući. Ova priča je dokaz o razini pažnje, brige, nesebičnosti i ljubavi koju je pružio - napisala je na Instagramu. 

VEZANI ČLANCI:

De Ferran je rođen u Parizu, nastupao je na brojnim natjecanjima, osvojio naslove u britanskoj Formuli 3, dok je u legendu ušao naslovom osvojenim na utrci Indianapolis 500.

U trenutku smrti radio je u Mercedesu kao asistent.

 

Komentara 1

GO
Gof33
06:00 05.01.2024.

Hm, nije baš jasno ovo junaštvo...... njegov sin će i dalje voziti automobile, a čim je netko za volanom potencijalma je ugroza kako za sebe tako i za druge, jednostavno rad i x faktora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije