Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJAŠKI SKOKOVI

Peter Prevc 15. pobjedom srušio sve rekorde Svjetskog kupa

Peter Prevc
Reuters/Pixsell
21.03.2016.
u 07:15

Slavio je ispred sunarodnjaka Kranjeca te time stigao do rekordna 2303 boda u jednoj sezoni.

Komentara 15

RA
Rad
08:01 21.03.2016.

Top sportska vijest u nedjelju, a vi ju tek sada objavljujete!?! Senzacionalnog Prevca gledao sam na slovenskoj tv direktno, fantastičan je, iznad svih ostalih. Isto zaletište, ista skakaonica, a on leti dalje od svih, s najljepšom tehnikom, na "navdušenje" 350000 navijača na Planici i milijune uz tv. Svakako treba istaknuti i pohvaliti publiku, fantastično navijanje, tisuće zastava u zraku i na kraju nagrada za njih - slovenska himna - za pobjednika Peru! Predivno je bilo ovih dana na Planici, žao mi je što nisam bio tamo, ispisala se povijest!

OR
<orlando>
07:27 21.03.2016.

Lijepo , stvarno senzacionalni uspjeh tog skromnog mladića.

ZE
zeljkofukic
10:55 21.03.2016.

što se ovo zove članak? ja vam iskreno želim da što prije propadnete, pa možda sljedeći vlasnik postavi sposobne urednike i novinare koji će pisati tekstove vrijedne čitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije