Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Perez prekinuo suradnju sa sponzorom zbog šale na račun Meksika

Sergio Perez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.11.2016.
u 16:18

Hawkers je svojim tweetom pozvao Meksikance da kupuju njihove sunčane naočale kako bi sakrili uplakane oči dok budu gradili zid za kojeg je Trump u svojoj predizbornoj kampanji tvrdio da će dati sagraditi na granici između dvije zemlje

Vozač momčadi India Force u Formuli 1 Sergio 'Checo' Perez prekinuo je sponzorsku suradnju s proizvođačem sunčanih naočala Hawkers zbog njihovog tweeta u kojem se šale na račun Meksikanaca nakon što je na izborima za američkog predsjednika pobijedio Donald Trump.

Hawkers je svojim tweetom pozvao Meksikance da kupuju njihove sunčane naočale kako bi sakrili uplakane oči dok budu gradili zid za kojeg je Trump u svojoj predizbornoj kampanji tvrdio da će dati sagraditi na granici između dvije zemlje.

Kao odgovor na to vozač momčadi Force India, 26-godišnji Perez je kazao kako prekida suradnju s brandom koji ga je počeo sponzorirati tek ovaj mjesec.

- Nikada neću dopustiti nekome da se šali na račun moje zemlje! - napisao je Perez na svom Twitter profilu.

Hawkers je također dobio oštre kritike i od bejzbol momčadi s najviše naslova prvaka u meksičkoj ligi- Diablos Rojos del Mexico - koja je također odgovorila na šalu preko Twittera:

- Naša strast prema Meksiku je iznad svega, od sada vaši proizvodi neće biti dostupni u našim trgovinama.

Hawkers Mexico se kasnije ispričao svima:

- Napravili smo ozbiljnu pogrešku ... više se neće ponoviti.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije