Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAESTRALAN NASTUP

Ovako su engleski mediji i menadžer Citya komentirali golčinu Gvardiola u epskom derbiju Lige prvaka

Champions League - Real Madrid v Manchester City
Foto: Acero
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.04.2024.
u 07:26

Gvardiol je prošle sezone gostovao na Bernebeu u dresu Leipziga u skupini Lige prvaka, ali nije nastupio. Bio je to njegov prvi pogodak u dresu "Građana" nakon što je u kolovozu prošle godine stigao na Etihad iz njemačkog kluba.

Kakva utakmica, kazao je branič hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol koji je postigao pogodak za Manchester City u remiju 3-3 protiv Real Madrida u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Najtrofejniji europski klub Real i aktualni europski prvak Manchester odigrali su na Santiago Bernabeu fantastičnu utakmicu koja je na koncu završila 3-3. City je poveo, Real je potom okrenuo rezultat s dva gola u nizu, "Građani" su uzvratili s dva gola za novo vodstvo, da bi "Kraljevski klub" do kraja susreta izjednačio na 3-3.

Gvardiol je zabio sjajan pogodak u 71. minuti za prednost gostiju od 3-2. - Kakva utakmica. Bilo mi je prvi put da igram ovdje na ovom stadionu, atmosfera je bila nevjerojatna. Na kraju je to dobar rezultat, radujem se domaćoj utakmici - kazao je Gvardiol za TNT Sports.

GALERIJA Joško Gvardiol zabio je golčinu Realu

Champions League - Real Madrid v Manchester City
1/6

Gvardiol je prošle sezone gostovao na Bernebeu u dresu Leipziga u skupini Lige prvaka, ali nije nastupio. Bio je to njegov prvi pogodak u dresu "Građana" nakon što je u kolovozu prošle godine stigao na Etihad iz njemačkog kluba.

- Sretan sam zbog svog prvog gola za Man City, pogotovo protiv ovako velikog protivnika. Prvi dodir nije bio tako dobar, ali na kraju sam pomislio kako ću pucati, pa što bude - dodao je. Gvardiol je odigrao cijeli susret za City baš kao i Mateo Kovačić, dok je Luka Modrić kod Reala zaigrao od 71. minute.

Foto: SofaScore

Ugledni Daily Mail hvali pogodak Gvardiola i zato dobiva ocjenu 7 zbog dobre partije tijekom 90 minuta. Njegov gol nazivaju čudesnim, a zamjera mu se tek reakciju kod gola koji je postigao Federico Valverde. Tvrdi se da je u toj akciji mogao bolje reagirati. Istovremeno, Mateo Kovačić je dobio ocjenu 5, uz pojašnjenje da nije imao dobru suradnju s Rodrijem. Manchester Evening News također valorizira Gvardiola ocjenom 7 uz opis: 'Kakav gol! I kakav trenutak za postići ga! Čini se da je napustio svoju poziciju kad je Valverde zabio i imao je nekoliko pogrešnih dodavanja, ali gol je bio sjajan.'

VEZANI ČLANCI:

- Njegova najbolja izvedba od dolaska u City, opravdao je odluku kluba da se potroši 90 milijuna eura. Agresivno je branio, dobro dijelio lopte i postigao je nevjerojatan gol - prokomentirao je portal Goal. 

- Imali smo sreće što je s nama i što je mogao igrati, inače bi bilo jako teško. Fali nam dosta igrača u obrani. Bio je nevjerojatan i pritom ne mislim samo na gol. Bio je sjajan, odigrao je jako dobro. Sjajan je tip i jako sam sretan što ga imam u ekipi - rekao je njegov menadžer Pep Guardiola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije