Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KITZBÜHEL

Zrnčić-Dim sjajan četvrti na treningu spusta

Natko Zrnčić-Dim
Pixsell
20.01.2010.
u 13:24

Izvanredno četvrto mjesto zauzeo je Natko Zrnčić-Dim na prvome službenom treningu spusta voženom na slavnoj stazi Streif u Kitzbühelu.

Najbolji je to plasman ovoga hrvatskog skijaša na nekom od službenih spustaških treninga Svjetskoga kupa, a do njega je došao nakon što je stazu dugu 3312 metara završio u vremenu 1:55.82.

- Ludnica, prezadovoljan sam, pogotovo jer sam se u gornjem dijelu malo "tražio", pa je prema tome ovo još i bolji rezultat - javio je Natko koji je kasnio 60 stotinki za Cucheom.

Brži od Zrnčić-Dima, koji se 46. spustio stazom, bili su još samo Austrijanci Mario Scheiber (+0.17) i Michael Walchhofer (+0.63).

Vrlo je dobar bio i Ivica Kostelić koji je startni broj 32 "zamijenio" za 17. mjesto. Do njega je došao s 2.06 sekundi sporijim vremenom od Cuchea.

- Greška na jednom zavoju me stajala zaostatka, no i ovo je odlično - dodao je Kostelić.

Ivica je s Natkom nakon treninga spusta odradio i onaj slalomski, a onda su zasjedno navijali za dječju reprezentaciju koja je vozila "team utrku" s mališanima iz Austrije.

U Kitzbühelu se u četvrtak vozi još jedan spustaški trening, a sama utrka na rasporedu je u subotu.

Kitzbühel, trening spusta, skijaši:

1. Didier Cuche (Švi) 1:55.22

2. Mario Scheiber (Aut) +0.17

3. Michael Walchhofer (Aut) +0.63

4. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +0.60

5. Aksel Lund Svindal (Nor) +0.66

...

17. Ivica Kostelić (Hrv) +2.06

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije