Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurko ostao bez jedne od ključnih igračica za EP

Senna Ušić: Boli me glava, uništile su me pripreme

\'30.10.2010, Matsumoto City Gymnasium, Matsumoto, JPN, Volleyball Weltmeisterschaft Frauen 2010,  Kroatien ( CRO ) vs. USA, im Bild Senna Usic Jogunica (#12 CRO). Foto Ÿ nph / Kurth *** Local Caption
Pixsell
20.09.2011.
u 20:25

Za Europsko prvenstvo u Italiji otpale su Matea Ikić, Antonija Kaleb i Senna Ušić.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u srijedu ujutro kreće put Monze, gdje u petak počinje Europsko prvenstvo. No, u autobusu neće biti Senne Ušić.

- Imam upalu ovojnog živca u glavi i strašne glavobolje od toga. Bez injekcija i tableta ne mogu funkcionirati. Dobro da sam se i javila, jer izbjegavam pričati o tome da me glava užasno boli - rekla je Senna, koja će propustiti drugo europsko prvenstvo zaredom.

- Na prošlom EP-u, u Poljskoj, na početku turnira ozlijedila sam koljeno. Zaista nemam sreće s europskim prvenstvima - istaknula je Senna.

Što kažu liječnici, otkud neobična bolest?

Uništila me putovanja

- Forsiranje na pripremama. To je samo potvrda da nisam bila spremna za tri tjedna napornih priprema. Prekratko je to vrijeme. Pripreme su trebale biti dulje. Uništila su me i ta silna putovanja autobusom. Putovale smo 16 sati u Poljsku, odigrale tri utakmice, i potom nazad. Slično je bilo i s putovanjem u Beograd. Možda me je uhvatio propuh, klima... - istaknula je Senna koja se trenutačno oporavlja u obiteljskoj kući u Velikoj Gorici.

U prvi trenutak uplašila se i gore dijagnoze.

- Mislila sam da mi je nešto s vratom i kralježnicom. Na sreću, radi se samo o upali živca. Liječnici kažu da bi bol mogla potrajati tjedan-dva, ali možda čak i mjesec dana. Dobila sam lijekove i sada mi treba samo dobar odmor - istaknula je Senna, koja je i dalje optimistična glede nastupa na Europskom prvenstvu u Italiji.

- Mislim da možemo proći skupinu. Italiju i Tursku teško ćemo svladati, ali naša je prilika Azerbajdžan - kaže Senna, koja je na Europskom prvenstvu trebala biti stožerna igračica hrvatske reprezentacije, prva primačica.

Prestane li vas boljeti za tjedan dana, a Hrvatska uđe u drugi krug...

EP završena priča

- I da sve bude idealno, nisam spremna. Za mene je ovo Europsko prvenstvo prošlost - rekla je Senna.

Damir Jurko, izbornik ženske reprezentacije, nije bio baš dobre volje.

- Takav rasplet nisam očekivao. Senna je bila bitna igračica u postavi. No, iz te kože ne možemo i pokušat ćemo napraviti sve kako bismo uspjeli nadoknaditi njezin izostanak. Bit će teško, ali se ne predajemo - rekao je izbornik Damir Jurko, koji je na pripremama imao dosta problema. Naime, zbog ozljeda, na turnir u Poljsku nisu putovale Sanja Popović, Ivana Miloš i Marina Miletić.

Komentara 1

JO
jolly
07:05 21.09.2011.

Buba je glavica. Kad čovjek ovo pročita odmah uoči razliku između sportaša i \"sportaša\". S jedne strane Parker, Nowitzky, Blanka, Gečevski, a s druge Vujčić, Giriček, S Ušić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije