Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 50 M LEĐNO

Sanja Jovanović nakon 12 godina dočekala zlato na MI!

'za sport...13.12.2008 rijeka....eurposko plivacko prvenstvo....svjetska rekorderka i evropska prvakinja sanja jovanovic na 50m ledjno Photo: Goran Kovacic/Vecernji list'
Goran Kovačić/Pixsell
21.06.2013.
u 17:49

Pobijedila je u vremenu 28,48 sekundi, što je novi rekord Mediteranskih igara

Plivačica Sanja Jovanović osvojila je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Mersinu, na 50 metara leđno. Pobijedila je u vremenu 28,48 sekundi, što je novi rekord Igara.

– Evo konačno da i ja osvojim zlato na Mediteranskim igrama. Do sada sam osvojila dvije srebrne i tri brončane medalje od 2001. do danas. Drago mi je da sam prva hrvatska plivačica koja je osvojila zlato na Mediteranskim igrama jer su do sada prvi bili samo plivači (op.a. Milošević, Strahija, Rogulj i Todorović) – rekla je Sanja Jovanović koja je u jutarnjim kvalifikacijama imala treće vrijeme (29,14).

– Ovo nam je bila dobra provjera uoči svjetskog prvenstva koje se održava krajem srpnja u Barceloni. Sanja je taktički jako dobro otplivala, ali i rezultat je odličan. No, ima još dosta posla da se neke stvari isprave do Barcelone – rekao je trener Dimitar Bobev.  

Marcela Milošević uspješno je prošla veslačke kvalifikacije, disciplina samac. Bila je četvrta u svojoj skupini i plasirala se u nedjeljno finale koje je na rasporedu u 9 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije