Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preponsko jahanje

Na Hipodromu će biti i konji vrijedni pola milijuna eura

'06.08.2011.Zagreb  -  Croatia cup u Dresurnom jahanju na Zagrebackom Hipodromu , jahacica Rea Bingula  na konju Norton . Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
27.08.2011.
u 11:28

Od 1. do 4. rujna na Hipodromu će se održati prvenstvo Balkana u preponskom jahanju

Na popularnoj Balkanijadi nastupit će 200-tinjak ponajboljih jahača iz Turske, Grčke, Slovenije, Srbije, Bugarske, Rumunjske, Albanije, Makedonije i Hrvatske.

– Konkurencija će biti iznimno jaka, najskuplji konji turskih i grčkih predstavnika vrijede oko pola milijuna eura – kaže Filip Rožmarić, višestruki hrvatski prvak, član Konjičkog kluba Karoca, koji je i organizator ovog natjecanja.

U četiri dana natjecanja održat će se 18 utakmica, a skupocjeni konji imat će idealne uvjete.

– Morali smo zadovoljiti visoke kriterije Međunarodne konjičke federacije. Imat ćemo specijalizirane boksove za konje koji će proći posebnu dezinfekciju, a konji će imati i posebno osiguranje – kaže Ninna Larra Vidaković iz organizacije natjecanja te dodaje:

– Bit će to konjički događaj godine u Hrvatskoj. U 36 godina postojanja, ovo natjecanje prvi će se put održati u našoj zemlji.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
11:33 27.08.2011.

Iznimno popularno i atraktivno... Super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije