Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ringu ćemo ga još vidjeti

Mirko: Moram se zakrpati za oproštajnu borbu u Areni!

'02CroCop_Schaub'
Foto: ''
1/3
01.11.2011.
u 18:01

Orsat Zovko pokušava u Zagrebu organizirati priredbu po najvišim svjetskim standardima.

Mirko Filipović (37) okončao je natjecateljsku karijeru u Las Vegasu, otišao je u zasluženu mirovinu, ali ne i u mirovanje. Jer, Cro Cop ne bi ni mogao preko noći umrtviti svoj borilački nerv. Niti će prestati trenirati tek tako.

Mirka privlači ideja oproštajnog meča od hrvatske publike koja ga u slobodnoj borbi nikada nije vidjela uživo. Posljednji put borio se u Zagrebu 1. rujna 2000. godine kada je u Sportskom domu u drugoj rundi nokautirao Stuarta Greena.

Orsat Zovko, Mirkov menadžer između 1998. i 2001. godine, organizirao je posljednju Mirkovu borbu u Zagrebu 2000. godine, a trebao bi biti organizator oproštaja od hrvatske publike 11. prosinca u Areni Zagreb.

- Pokušat ću se skrpati nekako za tu borbu. Čovjek se trudi da mi priredi dostojan oproštaj.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Ključne riječi

Komentara 13

MB
mali_bekrija
19:15 01.11.2011.

Zar je uopće bilo upitno da će opet pogaziti vlastite riječi, koje je nakon svakog izgubljenog meča ponavljao ?

OB
-obrisani-
19:17 01.11.2011.

Mirko LEGENDO to je za mlade ljude ostavi se ti toga...hehehheh

KA
KafanaNemir
18:14 01.11.2011.

Mirko dosta je sramoćenja. Legenda si, no kad si počeo misliti kako ti je lijepo na pecanju, a ulazio si u ring bilo je gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije