Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC-ov rekord

Meč Mirka Filipovića rasprodan u pola sata!

Mirko Filipović GP
Igor Kralj/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
14.04.2010.
u 12:17

Samo pola sata bilo je potrebno da se prodaju sve ulaznice za borilački spektakl UFC 115 koji će se 12. lipnja održati u Vancouveru, a na kojem će nastupiti i Mirko Filipović.

''Vancouver je rasprodan za 30 minuta. Hvala vam, učinili smo sve da dođemo k vama'', izvijestio je na svom službenom Twitteru predsjednik UFC-a Dana White.

Dan nakon što je organizator službeno potvrdio dolazak  u Kanadu, svih dvadeset tisuća ulaznica planulo je u tren oka čime je ovaj događaj postao najbrže prodana UFC-ova priredba. Ulaznice nisu ni stigle do slobodne prodaje, a već su sve otišle u ruke onih najspretnijih s računalnim mišem.

Rekord je dosad držao UFC 83 održan u Montrealu. Tada je tek dio karata prodan preko interneta, a minutu su "izdržale" u javnoj prodaji.

Glavna borba večeri bit će ona između Chucka Liddella i Richa Franklina, a jednako veliku pozornost izaziva i ona između hrvatskog borca Mirka Filipovića i Patricka Barryja.

Iako je postojala mogućnost da se borba prebaci u američki Cincinnati, žurnim sastankom gradskog poglavarstva Vancouvera i predstavnika UFC-a odlučeno je da spektakl ostane u Kanadi. Održat će se u dvorani General Motor Place, domu hokejaša Vancouver Canucksa.

Komentara 2

ST
stp
00:45 15.04.2010.

\"Meč Mirka Filipovića rasprodan u pola sata!\" kad covek procita ovaj naslov pomislio bi covek da se Mirko bori za titulu i da je to jedini mec veceri,a naslov bi ustvari trebalo da glasi \"Ulaznice za 115 UFC rasprodane za pola sata\"

RI
riousa
13:26 14.04.2010.

Ma MIRKO. Je kralj. O toj borbi se prica po. SEATTLE PORTLANDU i svuda okolo. Zamene su samo dva borca najbolja na svijetu a to je FEDOR. I MIRKO Kad je Fedor izjavio da je MIRKO bio blizu pobijede nadad njim onda znaj koliko je sati. Sve najbolje MIRKU i da ponovo bude prvak svijeta. Pozdrav iz. SEATTLE. USA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije