Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor najljepše

Lucija Tadić nova je Miss sporta Hrvatske

miss sporta (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/9
07.07.2013.
u 00:19

Lucija je iz Zagreba, ima 18 godina i članica je akrobatskog rock'n'roll kluba Gimnazija.

Lucija Tadić izabrana je za 22. Miss sporta Hrvatske. Lentu je dobila u hotelu Sport, u Ivanić Gradu.

Lucija je iz Zagreba, ima 18 godina i članica je akrobatskog rock'n'roll kluba Gimnazija. Pleše u ženskoj formaciji Dream team, a zanimljivo je da joj je djeda proslavljeni hrvatski kuglač Nikola Dragaš.

Prva pratilja je Danijela Galeković, plesačica kluba Escape, dok je druga pratilja Ana Filipović iz Ivanić Grada, trostruka prvakinja Hrvatske u kick-boksu.Za miss fotogeničnosti izabrana je Patricia Mostarkić iz Slavonskog Broda. Zbog lošeg vremena izbor se sa bazena morao preseliti u dvoranu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije