Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVANAESTOGODIŠNJAK

Klinac nadmašio Woodsa

Tiger Woods
AFP
21.10.2009.
u 11:19

Dva je svoja početna duga udarca Tiger Woods, na otvaranju golf-terena koji je sam dizajnirao u Ashevilleu, u Sjevernoj Karolini, poslao u krošnje borova.

Okrenuo se potom publici iza sebe upitavši:

- Ima li koga da može bolje?

Gospoda i gospođe, piše u izvještaju na Sports! Yahoou, odjednom su se počeli zanimati za raspored oblaka na nebu izbjegavajući susresti pogled s najboljim golferom današnjice. Spremno je ipak ruku podigao 12-godišnji Mark Benevento jr.



Mladi je majstor, kojeg očito očekuje svjetska slava, pod budnim Woodsovim okom precizno poslao loptu između drveća u udarcu dugom dvjestotinjak metara. Tiger je zapljeskao mogućemu skorašnjem rivalu na najvećim turnirima pozvavši ga do ponovi isto u novom pokušaju. Mark je ponovno namjestio lopticu i elegantno ponovio prvi uspješan udarac na ponos vlastita oca, koji ga je gledao sa strane.

- Koliko imaš godina? Dvanaest!? Baš "cool"! Vrlo dobro, prijatelju, vrlo dobro. Ponosan sam na tebe - rekao je pred očima svjedoka Woods mladom golferu, čija je verzija priče sljedeća:

- Ne mislim da sam pobijedio Tigera. Ipak, mislim da sam odradio dobar posao. Nisam bio nervozan u trenutku kada sam se javio, no osjetio sam ogromnu nervozu pripremajući se za prvi udarac. Tiger mi je zapljeskao. Činio se baš iznenađen što sam uspio pogoditi - izjavio je maleni junak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije