Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVET MJESECI SUSPENZIJE

Devet mjeseci kazne za 21 hrvatskog odbojkaša

Igor Omrcen
Igor Kralj/Pixsell
04.07.2010.
u 10:02

Igrači su kažnjeni jer se nisu odazvali na reprezentativne kvalifikacije za EP. Imaju rok od osam dana za žalbu stečajnoj upraviteljici HOS-a.

Nismo dugo čekali na novi odbojkaški skandal. Stečajni disciplinski sudac Vinčić odredio je kazne 21 igraču koji se nisu odazvali u reprezentaciju za kvalifikacijske utakmice za EP. Kazna je devet mjeseci zabrane igranja.

Stupi li ta kazna na snagu, odbojkaši Mladosti morat će igrati s kadetima i juniorima. Kvalitetna generacija predvođena Raičem, Žukovskim, Galićem i ostalima imat će jako dugu stanku.

– Tragedija. Što drugo mogu reći – istaknuo je Igor Omrčen, igrač talijanske Macerate.

Kako je moguće da suspenzija vrijedi za igrače koji dugo igraju u inozemstvu?

– Vrijedi, jer uoči svake sezone CEV izdaje potvrde za igranje. Stupi li kazna na snagu, CEV će je dobiti i proslijediti našim klubovima. Kako još nitko od igrača ništa nije dobio, još ne možemo službeno djelovati. Pokušat ćemo svi zajedno uložiti žalbu. I nećemo se žaliti samo stečajnoj upraviteljici. Žalit ćemo se i HOO-u. Jer, za tu situaciju u hrvatskoj odbojci mi igrači smo najmanje krivi – rekao je Omrčen.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Point_of_view
Point_of_view
13:07 04.07.2010.

To nije moguce, jer bi znacilo zabranu rada. Nikoga se ne moze prisiliti da igra za reprezentaciju, nigdje u svijetu. Ako ovo prodje, ima sud za ljudska prava u Srassbourgu, pa ce im ovaj sto je odredio kaznu isplatiit cijelu izgubljenu zaradu, mozda bi to bila i jedina prava lekicije za ove budale iz Saveza.

PA
Palunko
21:28 04.07.2010.

Nisu se odazvali jer su svako putovanje plačali na svoj trošak

OB
-obrisani-
12:21 04.07.2010.

a možda još koji detalj... kada se nisu odazvali, tko se nije odazvao, zašto se nisu odazvali??? hebes ovakvo novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije