Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ragbijaški SP

Borić: Ponosan sam što zlatom All Blacksa teče i hrvatska krv

'New Zealand All Blacks captain Richie McCaw (C) holds up the Webb Ellis Cup after beating France to win the Rugby World Cup final match at Eden Park in Auckland October 23, 2011.   REUTERS/Mike Hutch
'MIKE HUTCHINGS'
24.10.2011.
u 21:22

Novi Zeland i dalje slavi zlatnu medalju u ragbiju, kažu da je takva fešta dosad bila samo jednom, kada su 1993. Novozelanđani osvojili prvi America's Cup

A veselo je ovih dana i u obitelji Anthonyja Borića, igrača All Blacksa hrvatskog podrijetla.

– Ovdje u Novom Zelandu potpuna je ludnica, teško je nekom tko nije odavde objasniti koliko je emocija, ponosa, sreće zbog zlata All Blacksa – opisao je Milenko Borić, Anthonyjev otac.

Milenko je s cijelom svojom obitelji uživo na stadionu gledao utakmicu.

– Ovo je bila najstresnija utakmica koju sam gledao u životu. Posljednjih 20 minuta činilo nam se kao cijela vječnost. Jako sam ponosan što je u zlatnu medalju All Blacksa utkana i hrvatska krv. Neizmjerno se veselim što se zbog njega ovo svjetsko prvenstvo pratilo i u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije