Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Izašla iz ormara"

Anja Pärson: Lezbijka sam, u vezi sam već sedam godina!

Anja Pärson
Reuters
23.06.2012.
u 23:32

- Ne znam kako se i kada to dogodilo, ali odjednom smo obje osjetile da je sve drugačije i da je to to

Anja Pärson, sedmerostruka svjetska prvakinja u skijanju i nekoć najveća konkurentica Janice Kostelić, u radijskoj emisiji priznala je da je lezbijka. Otkrila je da ima djevojku, s kojom je u vezi od 2005.

- Želim konačno progovoriti o svom životu jer sam već umorna od skrivanja i pretvaranja da sam nešto što nisam. Moram biti iskrena prema sebi, ali prije svega prema djevojci Filippi. Ovim otkrićem sam krenula u najteži spust u mojoj karijeri - rekla je Anja te nastavila:

- Ne znam kako se i kada to dogodilo, ali odjednom smo obje osjetile da je sve drugačije i da je to to. Jednog mi se dana otvorila i bila sam iznenađena. Željala bih reći i to da ću uskoro postati majka - otvoreno je priznala Šveđanka, a ostalo je nejasno tko je trudan, jer neki mediji pišu da je Anja, a neki da je Filippa.

Ključne riječi

Komentara 15

PE
petrinjac
06:44 24.06.2012.

nemogu vjerovati što to liječnici daju tim mladim osobama da postanu nešto van prirode,nemam ništa protiv toga ali ako voliš umjetni moraš voliti i pravi ili je danas gay ili lesba u modi,neka svako živi svoj život kako ga si odabere

Avatar plavidevet9
plavidevet9
07:13 24.06.2012.

Nisam se nadal da bi Anja bila to što je i sama priznala ,no kad pogledam stanje u Hrvatskoj više me nikaj nemože iznenaditi i ovo me nije iznenadilo tak sam si i mislil jer dečka nije imala ona volii cure he he isto ko i ja

Avatar marnie
marnie
23:42 23.06.2012.

To uopće nije vijest! Bilo je objavljeno u švedskom Expressen i Aftonbladet prije godinu dana mislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije