Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerna navijačica

Oglasila se Kolinda, večeras neće biti na tribinama, ali vatrenima je uputila emotivnu poruku

Facebook
18.06.2023.
u 19:12

- U mislima i srcu s vama, Vatreni! - napisala je uz fotografiju.

Hrvatska i Španjolska večeras od 20.45 igraju finale Lige nacija. Uz vatrene će biti i gotovo 30 tisuća hrvatskih navijača koji su okupirali Rotterdam tijekom cijeloga dana i oduševili nogometnu javnost diljem svijeta koja je već naše navijače proglasila pobjedničkima. No, među njima, izgledno je neće biti najpoznatije navijačice među političarima.

BIvša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović vatrene je pratila u Rusiji, na tribinama je bila i u Kataru, no večeras neće, ali se zato na Facebooku oglasila porukom za naše nogometaše.

- U mislima i srcu s vama, Vatreni! - napisala je uz fotografiju.

Iz Ureda predsjednika izvijestili su da će Zoran Milanović sa suprugom prof. dr. sc. Sanjom Musić Milanović u Rotterdamu pratiti finalnu utakmicu UEFA – Lige nacija 2023 između reprezentacija Republike Hrvatske i Kraljevine Španjolske.

Komentara 1

ZO
zoran234
19:55 18.06.2023.

Kolinda super izgleda za svoje godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije