Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVNO NA MAKSIMIRU

Novo lice u Dinamu: Zajec doveo čovjeka koji će mu biti desna ruka

Svečana promocija knjige “Zeko - biografija Velimira Zajeca”
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
10.04.2024.
u 13:14

Lista Velimira Zajeca je najprije nadmoćno pobijedila na izborima za Dinamovu skupštinu. Potom su se održali izbori za predsjednika Dinama na kojima mu je ozbiljni protukandidat bio Mirko Barišić. Usprkos očekivanjima da bi utrka mogla biti tijesna, Zajec je lako pobijedio, a uslijedile su brojne kadrovske promjene u klubu

Novoizabrani čelnici Dinama nastavljaju s kadrovskim promjenama u klubu. Kako bi se efikasno upravljalo poslovima većeg i manjeg obujma Izvršni odbor Dinama osnovao je niz manjih odbora. Uz to, na prvom zajedanju osnovan je i Ured predsjednika. Ovih je dana u tom uredu zaposlen predstojnik. Ulogu će obnašati novinar i publicist Sanjin Španović.

Španović je i prije surađivao s legendarnim dinamovcem. Upravo je on napisao Zajecovu biografiju, a za vrijeme čitave izborne kampanje bio je njegova desna ruka, a s tom će ulogom nastaviti i u budućnosti. Glasni zagovornik promjena i demokratizacije u Dinamu, bio je na listi Dinamovo proljeće.

VIDEO Velimir Zajec o prvim planovima: 'Sportski direktor je iznimno važan u klubu, potreban je čovjek koji je svjež i zna što radi'

Podsjetimo, Zajecova lista je najprije nadmoćno pobijedila na izborima za Dinamovu skupštinu. Potom su se održali izbori za predsjednika Dinama na kojima mu je ozbiljni protukandidat bio Mirko Barišić. Sve dan prije samih izbora doimalo se kao da bi utrka mogla biti poprilično tijesna. Zatim se osipanjem Barišićeve potpore i prelascima Zajecu cijela stvar brzo razriješila.

Na igračkom planu, usprkos lošem početku sezone, Dinamo trenutno solidno stoji. Plavi su lošom izvedbom u Solunu ispali iz osmine finala Konferencijske lige nakon što su na Maksimiru svladali PAOK rezultatom 2:0. To im je pak omogućilo da svu energiju posvete domaćim utakmicama. Tako su dvjema vezanim pobjedama izbacili Hajduk iz utrke za naslov prvaka Hrvatske i one za Hrvatski kup. U finalu Kupa, ali i u završnici prvenstva ključan će im protivnik biti Rijeka koja ima pet bodova i jednu utakmicu više.

GALERIJA Dinamo ponovo slavio na Poljudu! (1:0) Niti Perišić nije spasio Hajduk od poraza

Svečana promocija knjige “Zeko - biografija Velimira Zajeca”
1/106

 

Komentara 9

KU
kublajkhan
13:26 10.04.2024.

Uhljebljivanje podobnih

BP
Besposlen pop
16:06 10.04.2024.

Bankrotirani Zajec će uskoro bježati preko ograde iz Dinama kao Šoić onomad

Avatar Castro
Castro
14:39 10.04.2024.

koja glupost...smanjite troskove gdje se moze, niste PSG pa da se mozete rasipati ovakvim pozicijma u klubu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije