Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO SVE

Novi udarac za Tudora! Odlazi mu jedan od glavnih igrača: 'Ne želim više niti jedan euro od njih'

Serie A - Lazio v Juventus
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/4
13.04.2024.
u 12:47

Alberto je kroz svojih osam godina igranja za klub postao legenda Lazija u koji je stigao još 2016. iz Liverpoola. Trenutni mu ugovor traje do ljeta 2027. godine

Lazio je nakon poraza protiv Rome i ispadanje iz talijanskog Nogometnog kupa protiv Juventusa, Lazio je konačno upisao pobjedu. Momčad pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Tudora je na domaćem terenu uvjerljivo svladala Salernitanu (4:1), zadnjeplasiranu momčad talijanskog prvenstva. Tudor je tako nakon vatrenog početka svog angažmana u rimskom velikanu konačno došao do malo prostora.

Međutim, doima se kao da tamo nikada nije mirno. Jedan od glavnih igrača momčadi je ovoga puta izvor novog potresa. Nakon što je sudac označio kraj utakmice, Luis Alberto je pred novinarima otkrio da će na kraju sezone napustiti Lazio. "Zadnjih nekoliko tjedana je bilo teško za mene", kazao je 31-godišnji veznjak pritom vjerojatno misleći na odlazak Maurizija Sarrija.

VIDEO Španjolski mediji: 'Modrić još nema nikakvu ponudu, a pitanje je hoće li stići'

"Ne znam kakav će projekt biti ovdje iduće sezone, ali mogu sigurno reći da neću biti dio njega. Već sam zamolio klub za raskid ugovora, ne želim uzeti više ni jedan euro od Lazija. Ovaj klub mi je dao jako puno, ali vrijeme je da se maknem i prepustim mjesto drugima". rekao je Španjolac.

Već se neko vrijeme spominje Albertov odlazak. Lazio ga godinama nije želio prodati iako su imali brojne ponude. Trenutni mu ugovor traje do ljeta 2027. Alberto je kroz svojih osam godina igranja za klub postao legenda Lazija u koji je stigao još 2016. iz Liverpoola. Ukupno je za talijanski klub nastupio 302 puta, uz učinak od 51 gola i 76 asistencija.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Serie A - Lazio v Juventus
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije