Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NAJEŽITI SE

Šok u susjedstvu: Nogometašu se automobil zapalio usred vožnje, jedva je izvukao živu glavu

Champions League - Group E - Feyenoord v Lazio
Piroschka van de Wouw/REUTERS
12.04.2024.
u 18:06

- Automobil se odjednom zapalio. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Uspjeli smo pobjeći od opasnosti - izjavio je igrač Lazija za talijanski ‘Il Messaggero‘

Pomalo nevjerojatan događaj zbio se ovoga ponedjeljka kada je na cesti izgorio Ferrari kojeg vozi albanski nogometni reprezentativac Elseid Hysaj. On je inače obrambeni igrač Lazija, momčadi koju vodi hrvatski trener Igor Tudor. Kada se nesreća dogodila, Hysaj je u automobilu bio sa svojim puncem.

- Automobil se odjednom zapalio. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Uspjeli smo pobjeći od opasnosti - izjavio je igrač Lazija za talijanski ‘Il Messaggero‘.

Hysaj inače voli skupljati skupocjene automobile, a na njegovom Ferrariju dogodio se tehnički kvar zbog čega je nastala golema šteta. Automobil se zapalio usred vožnje, a samo pukom srećom, albanskom reprezentativcu nije ništa. Kad je Ferrari planuo, tad se i automatski zaključao, a Hysaj i punac jedva su izvukli živu glavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije