Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček za Vanesu

Nova svjetska prvakinja pozdravila Brođane: Nadam se da ćete me gledati i u Parizu

Slavonski Brod: Svečani doček kanuistice Vanese Tot sa Svjetskog prvenstva u Mađarskoj
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
06.09.2022.
u 08:49

Fantastična mlada kanuistica osvojila je već 11 medalja za Hrvatsku na velikim natjecanjima, a nada se i nastupu na OI u Parizu

Brođanka Vanesa Tot na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj okrunila se titulom svjetske prvakinje u kanuu jednokleku na 500 metara u kategoriji seniorki do 23 godine.

U povodu ovog fantastičnog sportskog uspjeha organiziran joj je svečani doček na središnjem slavonskobrodskom trgu Ivane Brlić-Mažuranić. Za poseban ugođaj pobrinuli su se pripadnici brodske navijačke skupine Legije.

Nova svjetska prvakinja poručila je kako je ove godine ostvarila i više od planiranog te kako će iduće godine ponovno s istim žarom i željom napasti nove svjetske i europske titule.

– Mislim da nema boljeg završetka sezone nego osvojiti zlatnu medalju. U zadnje dvije godine osvojila sam šest europskih medalja. Sada imam jedanaest velikih medalja za Hrvatsku, ali svega toga ne bi bilo bez mog trenera Igora Krajine koji sa mnom radi zadnjih sedam-osam godina. Kao što je i on rekao, tu dosta trpe naše obitelji i prijatelji, ali sav taj trud koji smo uložili sada se isplatio. Nadam se da ću iduće godine imati iste ovakve rezultate, a nadam se i da ćete me gledati na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu – rekla je Vanesa.

05.09.2022., Slavonski Brod - Svecani docek kanuistice Vanese Tot na Trgu Ivane Brlic-Mazuranic nakon sto se na Svjetskom prvenstvu u Madjarskoj okrunila titulom svjetske prvakinje. Briljantna slavonskobrodska sportasica, kanuistica Vanesa Tot zlatnu medalju osvojila je u kategoriji seniorke do 23 godine na Svjetskom prvenstvu u Madjarskoj. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Okupljenim građanima obratio se i gradonačelnik Mirko Duspara koji je istaknuo kako je Vanesa Tot ove godine osvojila čak pet medalja s velikih međunarodnih natjecanja te da to zaslužuje veliko poštovanje. Uz gradonačelnika, riječ je uputio i Vanesin trener Igor Krajina zaključivši kako su medalje rezultat sustavnog i planskog rada posljednjih osam godina.

Komentara 1

RE
rennes
11:06 06.09.2022.

Svaka čast našoj sugrađanki! Ovo je rezultat velikog talenta ali i još većeg rada i upornosti! Puno sreće i u budućnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije