Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Bergerud

Norveški junak otkrio zanimljiv detalj, evo kako je pogodio gdje će pucati Horvat

Norveška
Foto: Reuters
1/11
28.01.2017.
u 08:59

Zlatko Horvat hrabro je preuzeo odgovornost i uputio udarac koji nas je mogao odvesti u finale, ali norveški vratar je pročitao njegov pokušaj.

Rukometaši Norveške sinoć su nakon velike drame pobijedili Hrvatsku 28:25 i plasirali se u finale Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Prvi put u povijesti osvojit će medalju, a protiv domaćina Francuske borit će se za onu najsjajniju - zlatnu.

Sinoćnja utakmica odlučena je nakon produžetaka, a junak susreta bio je norveški vratar Torbjørn Sittrup Bergerud, koji je skupio sjajnih 16 obrana.

- Ma to je bilo strašno, čisti infarkt. Bila je to nevjerojatna utakmica i presretan sam što smo u finalu, kazao je Bergerud nakon polufinala.

Utakmica je mogla završiti i prije produžetaka, ali upravo je on to spriječio. Naime, na samom isteku vremena, Hrvatska je dobila sedmerac. Zlatko Horvat hrabro je preuzeo odgovornost i uputio udarac koji nas je mogao odvesti u finale, ali norveški vratar je pročitao njegov pokušaj.

- Čim je on uzeo loptu, odlučio sam u koju ću stranu ići. Gledao sam snimke njegovih sedmeraca i u tu stranu stvarno nije često pucao. Baš zato sam ju odabrao i, srećom, pogodio, zaključio je norveški junak.

>>Pogledajte Horvatov nesretni sedmerac koji je Hrvatsku ostavio bez finala

Može li se Hrvatska oporaviti? Tko će osvojiti broncu?

Komentara 30

IH
iron.hide.54966
09:22 28.01.2017.

Na najčudnije se načine pobjeđuje ali i gubi, to je sport. Ima i gorih stvari. Nitko to nije htio, on najmanje.

PU
puma07
09:34 28.01.2017.

Za mene je Horvat heroj. Samo heroji u tim trenucima mogu preuzet odgovornost.

DU
Deleted user
10:01 28.01.2017.

Horvat je kralj i ako treba sto takvih penala izvest neka ih Horvat izvodi. Bez Horvata ne bi bili ni u četvrtfinale prošli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije