Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOCKICE' NEPOŽELJNE
Povratak na članak

Navijačima s hrvatskim obilježjima zabranjen ulazak na utakmicu s Azerbajdžanom

Ova je odluka stigla nakon što je HNS objavio da je hrvatskim navijačima zabranjen odlazak na gostovanja u preostalim utakmicama kvalifikacija za Euro 2016.

Komentari 65

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:04 03.09.2015.

Nažalost jedini način da se oslobodimo huligana koji rade štetu ugledu reprezentacije i cijele zemlje. Nije ovo krivica HNS-a, jasno se treba reći da je kriva prije svega vlada koja se ne želi obračunati s huliganima nego se odnosi neprijateljski prema hrvatskom nogometu i reprezentaciji dajući huliganima bezrezervnu podršku - to se prije svega odnosi na jugoslavenska krila BBB-a i Torcide. Dinamo je jedini klub u Hrvatskoj koji se uspješno oslobodio huligana, sad taj model treba primijeniti na cijelu zemlju - za paljenje baklji i izazivanje nereda 5 godina zatvora minimalna kazna, doživotna zabrana odlaska na utakmice i plaćanje novčane kazne koja bude izrečena klubovima. Nakon 5 godina zatvora i oduzimanja cijele imovine - zanima me hoće li se tada takav huligan opet usuditi ponoviti ono što je učinio.

VL
Avatar petrolio
petrolio
11:45 03.09.2015.

na žalost, zbog vladinog nedjelovanja protiv huliganskih ispada i držanja po strani,došli smo u situaciju da je 99% normalnih navijača postalo taocima ovih 1% agresivnih divljaka! i tako sad 99% normalnih navijača ne može zbog 1% divljaka gledati utakmice u živo! "hvala" milanoviću i ostojiću koji do dan danas nisu našli crtače svastike i tako su sve nas opteretili kolektivnom krivnjom ljubitelja fašizma!

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
12:07 03.09.2015.

Oni (kamerama snimljeni!) huligani koji su (navodno) nacrtali kukasti križ na travnjaku u Poljudu, još nisu uhiapšeni? Smiješno... Treba ih hitno uhvatiti, osuditi da plate u cijelosti globu UEFA-e (100.000€; cijeli bi život za to morali raditi) i nikad ih više niti na jednu nogometnu utakmicu pustiti. Slično postupiti sa svim ostalim paliteljima baklji itd. Divljaštvo se samo oštrim mjerama dade suzbiti...

VL
BA
balic
10:46 03.09.2015.

Zabranili Hrvatska obiljezja kako se ne bi prepoznali jesu li nasi huligani il tudji,oni koji bi nam mogli nanijet stetu i Hrvatsku definitvno vec veceras nakon utakmice izbacili iz natjecanja. Nasim navijacima se trebalo zabranit ici na utakmice, svima !nee samo huliganima,njih treba dozivotno udaljit od tribina.!

VL
PA
pavo
14:45 03.09.2015.

Jugosferci su sretni, jer su uspjeli spriečiti isticanje hrvatskih obilježja.

VL
VM
Vatro Marx
11:35 03.09.2015.

Zalosno je da sve veci ugled gubimo mi i nas nogomet, nitko zbog par ludaka koji ne zele nama i nasem nogometu naj manje dobro. Kada ce oni da jednom shvate te neozbiljne i neodgovorne osobe da nema mjesta, aesta, a nemoze ni biti za takve. Mi sami trebamo pomoci nasim odgovornim za red i mir, da se tako vise ne ponovi, Skupimo snage svi skupa i ne dozvolimo da nam drugi odredjuju kako da se ponasamo i da nas omalovazavaju.

VL
JS
JUREK SKAJNICKIN
11:20 03.09.2015.

Pametan potez Azerbajzana, trebalo bi sve te huligane zatvorit na golom otoku.

VL
DE
derin
14:07 03.09.2015.

Sramotna odluka HNS-a, ali ništa nova, ljudi se ne žele mijenjati, koriste savez za svoje privatne interese, umjesto da pokažu promjene, da otvore dijalog, oni jos vise odbijaju ljude., a huliganima daju motiv vise nažalost. Hrvatski nogomet je talac mamica i ekipe i gotovo.

VL
DE
derin
14:26 03.09.2015.

Sto čovjek osumnjičen da je ukrao 120 milijuna kuna iz nogometa jos radi u vrhu saveza. Sramota. Ovakve odluke se ne bi posramio ni jugoslavenski nogometni savez, da nama jedan mamic, osumnjičeni za kriminal brani da mi nosimo sveti hrvatski dres, neki su se borili za slobodu, dotle su drugi bježali i bili ratni profiteri.

VL
MA
markro3
22:27 03.09.2015.

Totalni promašaj HNS-a. Nogomet se igra zbog navijača. Huligani i neprijatelji eliminirati će se tek kada vlast i HNS pokažu interes da ih locira i da plate štetu koju naprave.

VL
SA
SI aka SI
11:44 03.09.2015.

da se baš sustavno krene uvodit reda, dio HNS-a bi u zatvor zbog gospodarskog kriminala, a dio navijača u razno razne ustanove radi svega ostaloga. S time da i kada bi ovi iz HNS-a završili u Remetincu, huligana bi ostalo i u tome me nitko ne može razuvjeriti. A VL uobičajenom praksom, umjesto članaka o protivniku, stadionu, postavi, intervjuu s nekim igračem, pišu o tome kako navijači ne mogu na stadion u dresu. A ne pišu da je to potez očajnika koji se sada već panično i opravdano boji da ne bude izbačen sa EP-a. I ne pišu ništa o tome kako državne institucije ne poduzimaju ništa po pitanju prevencije i kažnjavanja huliganizma.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
14:26 03.09.2015.

5 godina za upaljenu baklju, a koliko onda za izvlačenje novca iz Dinama i ne plaćanje poreza, zelenaštvo ? 3 mjeseca uvjetno ?

VL
ME
melinda
15:33 03.09.2015.

Bravo Thompsone i Simunicu uspjeli ste unistiti ugled Liijepe nase da nas zamrti i kaznjava cijkeli svijedt zbog nacionalizma kom,e ste vi kumovali..Nadam, se da stze srecni jer ste izvrsili neciju misiju koja vam je debelo placena

VL
Avatar Sokol
Sokol
11:04 03.09.2015.

Odlično! Da li se i dalje smijemo zvati Hrvatska?

VL
77
777CRO
14:17 03.09.2015.

Hrvatska se nemozemo osloboditi huligana dok hrvatskom vlada jovanovic ostojic pupovac ... Da li je slučajno da su najvatreniji navijači hrvatske Jovanovića navijači u hrvatskim dresovima ... Neredi u irski 26 aboliranih jedan kao Hrvat i Niko nije kažnjen i tu ništa cudno ... Poljud opet Jovanovića abolirani i naravno ostojic ih ne moze naći ...

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
14:28 03.09.2015.

Kako udbaši zatiru nacionalni identitet pod krinkom borbe protiv nasilja. Tko financira Fare? Zna se Šuker i HNS, uskoro će početi čipirati navijače, Hrvatima ulaz zabranjen Mamićevoj raji besplatan ulaz. HNS p****i!!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
14:38 03.09.2015.

Kad će se udbašima, utajivačima poreza, lihvarima, lopovima i ostalim kriminalcima zabranit ulaz na stadion? Žalosno je da mamić i njegova raja uništavaju nacionalni identitet hrvatima. Iduća odluka YNS je zabrana ulaza svim Hrvatima, zabrana unošenja hrvatske zastave(na Maksimiru već nekoliko puta bilo), zabrana svega što ima hrvatski predznak. Stadioni su za mamićevu raju i krimose! HNS pe***i!

VL
BU
bumtresurnebes
16:17 03.09.2015.

Slijedeća odluka HNS-a: Besplatno dijeljenje molotovljevih koktela navijačima Italije i Norveške, kupovina električnih palica djelatnicima MUP-a Norveške,...

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
17:52 03.09.2015.

Pa ovi iz YNSa se groze sveg hrvatskog zato im ovo dobro dođe pa majmuninjo može pevat pesme Zvezde i Partizana dok igra Hrvatska jer je otjerao Hrvate, ostala je samo njegova čipi čips raja.

VL
LU
lukateli1
17:55 03.09.2015.

Prava odluka! Sad nek Torcidasi rade nered ako zele, ali repku niko ne moze kaznit! Ha, ha! nek probaju, pa ce vidjet razliku izmedju njihove bajbukane i nasih hotela A kategorije, u kojima nikad niti ne zavrse iako rade pi darije! Bravo HNS! zao mi samo Zokija i Ostoje i Jovana i pupavke sto im se nece ispunit zelja da nas izbace iz kvalifikacija!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.