Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN NEROAZZURA

Zanetti: Zaslužili smo ovaj finale

Inter
Reuters
29.04.2010.
u 08:34

Argentinski veteran Javier Zanetti, kapetan Interovih nogometaša, smatra da je njegova momčad odigrala veličanstvenu utakmicu u uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka protiv Barcelone na Nou Campu.

Barcelona je sjajnim Piqueovim pogotkom u 84. minuti pobijedila sa 1:0, ali to prošlosezonskom pobjedniku Lige prvaka nije bilo dovoljno jer je u prvoj polufinalnoj utakmici odigranoj na San Siru izgubio od Intera sa 3:1. Interov uspjeh je tim vredniji, ako se zna da je od 28. minute igrao bez isključenog Thiaga Motte.

- Bili smo na velikom iskušenju, ali smo zaslužili finale u Madridu. Bili smo izvanredni! Uspjeli smo zadržati koncentraciju na utakmicu svih 90 minuta. Osim toga, izuzev Mottina crvenog kartona, pokazali smo pravi momčadski duh, to je bilo najvažnije. Misli su nam već usmjerene prema Madridu, ali i prema završnici talijanskog prvenstva - izjavio je Zanetti za Rai Uno.

Inter je izborio svoju prvu utakmicu za naslov prvaka Europe nakon 1972. godine. Tada su, u finalu bivšeg Kupa prvaka, izgubili u Rotterdamu od Cruyffova Ajaxa sa 2:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije