Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski napadač na meti

Za Olića se osim Lazija i Wolfsburga zanima i Fulham

olic
afp
17.12.2011.
u 11:16

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić (32) vrlo će lako naći sebi novi klub, ako mu u siječnju Bayern dozvoli da napusti klub

Wolfsburg i Lazio pokazali su interes za Olića, a engleski mediji navode kako za našeg napadača zanima i menadžer Fulhama Martin Jol. Nizozemski stručnjak dobro poznaje Olića jer ga je u sezoni 2008/09 vodio u HSV-u. 

I sportski direktor Lazija Igli Tare još je jednom, u razgovoru za Corriere dello Sport, priznao kako se zanima za njega.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
14:46 18.12.2011.

Olic moze svugdje igrati osim u Spanjolskoj, Francuskoj i Italiji. Moze i u Njemackoj ... osim u Bayernu , konkurencija je prejaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije