Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjednik max donosi tajni mamićev plan

Vlatko Marković će odstupiti s čela HNS-a prije Eura!

'26.04.2011., Zagreb - U zagrebackoj katedrali odrzana je misa za 100. rodjendan GNK Dinamo. Zdravko Mamic i Vlatko Markovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
26.02.2012.
u 08:04

Vlatku Markoviću (75) i Zorislavu Srebriću (71) dani su doista odbrojani zbog strahovitoga pritiska ministra sporta Željka Jovanovića, doznaje sportski tjednik Max!

Novi predsjednik HNS-a ne dolazi poslije, nego već prije Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj! Kako sportski tjednik Max ekskluzivno saznaje od izvora bliskog vladajućoj garnituri, Vlatku Markoviću (75) i Zorislavu Srebriću (71) dani su doista odbrojani zbog strahovitoga pritiska ministra sporta Željka Jovanovića, što od stvarnog gazde Saveza, Zdravka Mamića, zahtijeva hitnu akciju.

Dinamov predsjednik, još uvijek najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa, spreman je na ustupke zahuktalome ministru. Tako je u pripremi tajni plan za dostojanstveni Vlatkov odlazak sa scene, i to pod hitno, već na sljedećoj Skupštini HNS-a, vjerojatno krajem ožujka. Namijenjena mu je funkcija počasnoga predsjednika HNS-a, kao čovjeka koji je ostavio neizbrisiv trag u proteklih 13,5 godina vladavine: dva SP-a, dva (tri) EP-a, niz priznanja, ordenja i titula, te ono najopipljivije - debeli plus na računu. S njim bi otišao i Zorislav Srebrić.

Nasljednik? Procijenjeno je da Davoru Šukeru, kao istaknutome manekenu Markovićeve kampanje, ministar Jovanović ne bi bio sklon, pa ga Mamić neće gurati u prvi plan, nego bi bio važan član novoga Izvršnoga odbora. Novi Mamićev "pick" tako je postao Mladen Vedriš (61), prvi predsjednik HNS-a u samostalnoj Hrvatskoj. Njegova prva reakcija bila je ova:

– Moj puni angažman u ovom trenutku nije moguć. Sveučilišni sam profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, imam toliko obveza da se ne bih mogao prihvatiti tako važne funkcije u nogometu.

Cijelu priču pročitajte u novom broju sportskog tjednika Max!

Komentara 53

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:40 26.02.2012.

Еј јовановићу,беж у србију и лечи фудбал!!!

OB
-obrisani-
08:11 26.02.2012.

haha ,novinara.... Markovic ce otici kad on bude htio a ne kad Jovanovic kaze.... Cek samo kad se uefa oglasi i Jovanovic dobije po usima.... Zvonit ce njemu i vama...

LI
list68
08:27 26.02.2012.

Još ima par , poput luene, kojima ništa nije jasno, vodstvo takozvanog \"HNS\"-a, odlazi, a i Mamić s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije