Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez milosti

Vahin režim: Trening prije utakmice, trening i poslije utakmice

Gyor Dinamo (1)
Goran Stanzl/Pixsell
20.08.2010.
u 10:00

Već na prvom gostovanju s plavima novi trener Vahid Halilhodžić najavio je kako će izgledati život igrača u Dinamu pod njegovim režimom.

Ne samo što su umjesto uobičajene šetnje i razgledavanja grada u kojem su gostovali dobili jutarnji trening nego su i nakon velike pobjede nad mađarskim predstavnikom dobili još jedan trening.

Nije to neuobičajeno u svijetu nogometa, ali za Dinamove je igrače svakako neuobičajeno. Sad će plaću baš odraditi.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
donjuan
10:17 20.08.2010.

to nije trening nego opustajuce lagano trckaranje. cilj je opustiti misice i time sprijeciti moguce upale misica. zar to ne bi trebao znati jedan sportski novinar?

OK
OKIDOKI
10:28 20.08.2010.

donjuan ma naši športski novinari jedino što o športu poznaju je novinarska konferencija s mamićem, on pod stol legne oni slikaju i skaču oko njega, što se tiče taktike i poznavanja nogometa, židak piše da je ovaj trener u dva treninga već više uradio nego svi treneri prije njega, iako im on sam kaže da mu treba najmanje dva mjeseca, ovi prepoznaju neki rukopis Zeke, lutati će tako sve dok mamić ne sazove konferenciju i dok ih dobro ne izvrijeđa, a oni će mu i nadalje tepati maminjo, maminjo, bijeda i jad,

LI
list68
11:10 20.08.2010.

Drago mi je zbog dynama, ali daj se spustite na zemlju, pa Mađari su u \"rangu\" Hrvatskog dragovoljca, ili još niže. Treba gledati realno, ali se ipak nadam, da je gotovo dynamovo \"lutanje\" u taktici. Sad još trebate potjerati : Mamiće, Vrbanoviće, Cvrkove, a s tim će prestati i plačanje sudaca, i dynamo bi mogao opet biti, što je bio prije 90-ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije