Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DINAMOV TRENER O BIVŠEM IGRAČU IZ RENNESA

Vaha: Reveillerea sam potjerao jer je igrao playstation

\'29.04.2011. Maksimir, Zagreb- U prostorijama uprave nogometnog kluba Dinamo u Maksimiru,trener kluba Vahid Halilhodzic odrzao je pressicu. Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Boris Scitar/PIXSELL
27.09.2011.
u 08:34

– Francuzi podcjenjivački govore o Dinamu, a Lyon više nije moćan – kaže Halilhodžić

Bivši Dinamov trener Vahid Halilhodžić utakmicu Lyon – Dinamo pratit će iz Lillea, na televiziji. Dobro poznajete Lyon i Dinamo, koja je šansa plavih?

– Francuzi podcjenjivački govore o Dinamu, da je najslabiji u skupini. Rekao sam im da se varaju, da to nije baš tako. Možda je i to šansa Dinama, jer oni se tako uvijek odnose prema momčadima iz istočne Europe. Međutim, Lyon nije onako moćan kao što je nekad bio, a Dinamo je solidan, čvrst, talentiran, a sada i iskusan. Može iznenaditi Lyon – dodaje Halilhodžić.

Neki vaš savjet Jurčiću?

– Plavi trebaju biti beskompromisni, čvrsti, disciplinirani, a osobito bi trebali paziti na osovinu Bastos – Gomis. Tko će ići na Bastosa? Leko? Onda treba paziti da ne radi prekršaje u zoni udarca jer Brazilčeva ljevica zna biti ubojita. To je najveća opasnost za Dinamo.

U Lyonu je vaš bivši igrač, Reveillere iz Rennesa. Jednom ste ga udaljili iz momčadi.

– Bilo je to uoči utakmice u Strasbourgu. Usred noći čujem galamu iz njegove sobe, uđem, a njih trojica igraju playstation. I kažu mi da to stalno rade, da im nitko nije branio!? Reveillerea i prijatelje odmah sam udaljio iz momčadi, jer kako će igrati utakmicu ako je cijelu noć budan. I mi bez njih pobijedimo sa 3:0 u gostima. Tako je to kad proradi momčadski duh.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 3

ZD
Zoran-Düsseldorf
17:06 28.09.2011.

Ma nije valjda,ufff koja novost,jbt.

OB
-obrisani-
11:41 27.09.2011.

Profesionalne oklade, iskustvo u klađenju, posjeitte: http://prosoccer01.blogspot.com/

SE
serđo
09:55 27.09.2011.

a tebe je potjerao mamić, pa sad ti možeš igrati playstation i jesti baklahve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije