Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka konkurencija

Vaha dobio nove suparnike za klupu Alžira - Dungu i Klinsmanna

'Brazil\'s coach Dunga watches his players during the Group G first round 2010 World Cup football match Brazil vs. North Korea on June 15, 2010 at Ellis Park stadium in Johannesburg. Brazil won 2-1. N
'FABRICE COFFRINI'
14.06.2011.
u 20:59

Bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić pohvalio se za "Dnevni avaz" kako su mu protivnici za klupu alžirske nogometne reprezentacije Talijan Marcelo Lippi i Francuz Raymond Domenech

No, čini se da bosanskohercegovačkom stručnjaku stiže nova konkurencija.

- Jürgen Klinsmann i Dunga su na skraćenom popisu od pet kandidata za izbornika Alžira - istaknuo je izvor blizak Alžirskom nogometnom savezu.

Za alžirsku klupu očito je vladalo veliko zanimanje jer je prvotni popis trenera koji su se prijavili sadržavao 43 imena!

Komentara 1

BA
baltazar
22:16 14.06.2011.

Kažem ja ...traže me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije