Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari dug

USKOK zanima jesu li Štimac i Svaguša već preveslali Širića

\'01.12.2010., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Europske lige, skupina G, izmedju NK Hajduk i AEK. Presjednik Svagusa u svecanoj lozi. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.12.2011.
u 19:26

Gleda se i prema titulama Hajduka iz 2004., odnosno 2005. godine, kada su Poljud vodili Branko Grgić i Igor Štimac.

Na audiosnimci razgovora koje ima USKOK Željko Širić u jednom trenutku od Hrvoja Maleša traži 95.000 eura duga za neke stare zasluge prema Hajduku. Naravno, mogao je Širić “mazati” Maleša, novog predsjednika za kojeg je Širić pomislio da je “blečak”, pa se upustio s njim u posao.

Ali, nije ni USKOK naivan, da tu nešto ne smrdi, ne bi u javnost puštao taj detalj o dugu od 95 tisuća eura. Sada svi gledaju prema prošlosti, prema Hajdukovim trofejima, i traži se kad je to Poljud, odnosno tko je napravio dug prema Širiću.

Kup su Splićani osvojili 2010. godine, glavnu ulogu u Hajduku igrao je Joško Svaguša. S time da je taj isti Svaguša “tukao” po sucima iz svih oružja.

– Neka institucije rade svoj posao – kratko će Svaguša.

Gleda se i prema titulama Hajduka iz 2004., odnosno 2005. godine, kada su Poljud vodili Branko Grgić i Igor Štimac. No, konkretnih spoznaja za sada nema nitko, sve je u sferi nagađanja. Ali, sama činjenica da je ostao dug prema Širiću znači da ga je netko i “nasanjkao”. Obećao mu lovu za pošteno suđenje, pa je nije isporučio. Prema nekim spoznajama, istražitelji USKOK-a vrlo će skoro pitati Igora Štimca i Joška Svagušu jesu li za trofeje Širiću i Djedoviću obećali eure.

Komentara 40

DK
dkatica2
19:37 13.12.2011.

Zastarjeli slučajevi

GI
gismund
19:53 13.12.2011.

od hajduka je krenulo, na hajduku bi moglo i završiti!

MI
milton
19:29 13.12.2011.

Dolijat će i Štimac, a i onaj jugonostalgičar Beusan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije