Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovor na kraju sezone

U Milanu sigurni u ostanak Pata, ne i Leonarda

Pato
AFP
28.04.2010.
u 16:46

Sportski direktor Milana Arideo Braida istupio je u medije kako bi demantirao sva nagađanja prema kojima brazilski napadač kluba Alexandre Pato krajem sezone mijenja sredinu.

Zbog dvije ozljede mišića Pato je velik dio sezone proveo izvan travnjaka, a pojedini talijanski mediji ustvrdili su da je njegovo nezadovoljstvo dovelo agenta Gilmara Veloza u Milano, gdje se očekuje razgovor s predstavnicima "rossonera" vezan uz moguć odlazak Pata. Spominju se pritom londonski Chelsea i madridski Real.

- To što po novinama piše su izmišljotine. Nepotrebno je svako toliko ponavljati da je Pato sretan u Milanu i da mi s njime nemamo nikakvih problema. On neće napustiti klub - kazao je Braida koji nije bio toliko uvjeren u ostanak trenera Leonarda:

- Na kraju sezone ćemo donijeti odluku vezanu uz njega. Još je prerano za takve razgovore.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije