Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Olić

U 700 minuta sedam pogodaka i jedna asistencija

Ivica Olić
Reuters
23.05.2010.
u 08:48

Ivica Olić ove je sezone u Ligi prvaka odigrao 10 utakmica, odnosno 700 minuta. Zabio je čak sedam pogodaka uz jednu asistenciju.

U finalu je pretrčao 8,87 kilometara. Imao je sedam od deset uspješnih dodavanja. Dvaput je šutirao prema vratima i napravio jedan prekršaj.

Messi najbolji strijelac, Olić drugi, Džeko osmi    
Najbolji svjetski nogometaš u izboru FIFA-e i France Footballa Lionel Messi ponio je epitet najboljeg strijelca ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka s osam golova...

Argentinac je superničke mreže zatresao osam puta u 11 utakmica, te je na ljestvici najboljih strijelaca najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja za gol nadmašio Cristiana Ronalda (7 golova iz šest utakmica) i hrvatskog napadača Ivicu Olića (7 golova iz 10 utakmica).

S dva gola u finalu protiv Bayerna na četvrto se mjesto ugurao Interov napadač Diego Milito, dok se na diobi osmog mjesta s pet postignutih golova nalazi bosansko-hercegovački napadač Wolfsburga Edin Džeko.

Najbolji strijelci Lige prvaka za sezonu 2009/10:

1. Lionel Messi (Barcelona) 8
2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 7
   Ivica Olić (Bayern München) 7
4. Diego Milito (Inter) 6
5. Nicklas Bendtner (Arsenal) 5
   Marouane Chamakh (Bordeaux) 5
   Wayne Rooney 5
8. Edin Džeko (Wolfsburg) 4
   Cesc Fabregas (Arsenal) 4
   Radamel Falcao (Porto) 4

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije