Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski mediji

'Tužna igra 'orlova', meč godine pretvoren u hvatanje za glavu'

utakmica
Slavko Midžor/PIXSELL
Autori: mf/VLM, i.kri/VLM
22.03.2013.
u 20:32

"Hrvatska prejaka za Srbiju", "Tužna igra 'orlova'", "Hrvati slave poraz Srbije", samo su neki od naslova koje su srpski mediji stavili na svoje portale nakon što su "vatreni" sa 2:0 pobijedili Srbiju.

"Hrvatska prejaka za Srbiju", "Tužna igra 'orlova'", "Hrvati slave poraz Srbije", samo su neki od naslova koje su srpski mediji stavili na svoje portale nakon što su "vatreni" sa 2:0 pobijedili Srbiju.

Blic je iznad svoga teksta o porazu Srbije u Zagrebu stavio naslov "Tužna igra 'orlova' u Zagrebu, Hrvati slave poraz Srbije i odlazak na Mundial". "Meč godine, toliko priželjkivani 'povratak otpisanih', nekako se naprasno pretvorio u hvatanje za glavu srpskih ljubitelja nogometa", piše Blic u uvodu teksta te dodaje da su srpski nogometaši "poklekli" u "takvom ambijentu". "Ne zbog mladosti, već najprije zbog kikseva iskusnih", piše Blic u svojem tekstu.

RTS u tekstu pod naslovom "Hrvatska prejaka za Srbiju" piše da se u utakmici pokazao ogroman broj slabosti nacionalne momčadi. "Ako je i postojala šansa da Mihajlovićeva kadrovska iznenađenja daju rezultat, sve je palo u vodu s dvije neshvatljive pogreške koje su omogućile Hrvatskoj, boljoj i homogenijoj ekipi, da postigne dva pogotka", piše RTS.

Srpski Press piše da su "Orlovi izgorjeli u Maksimiru". "Izbornik Siniša Mihajlović na teren je poslao sastav koji je bio iznenađenje za sve pa možda čak i za njegove igrače koji su često djelovali potpuno zbunjeno i neorganizirano", piše Press te dodaje da se pokazalo da je hrvatski izbornik Igor Štimac "bolje od kolege uspio rasteretiti igrače pritiska koji je nosio ovaj balkanski derbi".

Zajednički je kod svih srpskih medija zaključak da svi priznaju kako je Hrvatska večeras bila bolja od njihove nogometne reprezentacije.

Mediji u Srbiji uglavnom su uživo prenosili zbivanja na maksimirskom travnjaku ne skrivajući da su Hrvati bolji pa je za B92 srpski izbornik Siniša Mihajlović priznao "izgubili smo od iskusnije i bolje ekipe u ovom trenutku". Beogradski portal Media S prenosi kako je "Zagrebom odzvanjalo 'ubij,ubij Srbina!' i 'ajmo ustaše', ali javljaju i kako je policija brzo reagirala i uhitila nekoliko najglasnijih i najpijanijih izgrednika. Večernje novosti srpskom izborniku poručuju "Mihajloviću, odlazi!".

Sve o utakmici Hrvatska - Srbija čitajte u našem specijalu

Komentara 11

PO
ponavljac
22:15 22.03.2013.

Ne znam otkud taj zanos , imali smo dosta sreće , srbi stvaraju ekipu i ovaj tim će idućih godina , ako ostane na okupu, biti izuzetno jak. ono što mi se sviđa da se ne vidi velika auforija naa Štimcu i već upozorava na iduću utakmicu. Koliko god sam bio protiv njega za izbornika, sad vidim da da je dobar izbor. Svaka čast Štimcu.

Avatar delminium
delminium
20:54 22.03.2013.

e moji srbijanci ne slave hrvati poraz srbije već svoju pobjedu

DU
Deleted user
21:47 22.03.2013.

eu srbin pa imaš pravo sumnjati,tko ti brani... samo ima ona:pogledajte semafor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije