Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u Stockholmu

Turininoj obitelji 1,5 milijuna kuna, bit će još akcija AIK-a i Dinama

Turina semafor
Erik Masterson/SCANPIX/PIXSELL
14.05.2013.
u 22:50

– Nećemo zaboraviti Ivanovu suprugu, dvije kćeri i dijete koje je na putu – kazao je Nebojša Novaković

Utakmica u čast preminulom Ivanu Turini bila je i humanitarna. Od ulaznica, suvenira i prodaje brošura te sponzora na susretu AIK-a i Dinama u Stockholmu prikupljeno je 1,5 milijuna švedskih kruna, približno je to 1,5 milijuna kuna, te će taj iznos biti predan Ivanovoj supruzi Senki.

Cijela ulica bila je u znaku Ivana Turine, djeca su na stadion nosila ogroman žuti Ivanov dres. U Stockholmu kažu da ni ubuduće neće zaboraviti Ivanovu obitelj.

– Nećemo zaboraviti Ivanovu suprugu, dvije kćeri i dijete koje je na putu – kazao je Nebojša Novaković koji je igrao nekoliko minuta na toj utakmici iako mu je 48 godina.

– Klubovi AIK i Dinamo zbližili su se, i to ne samo za ovu utakmicu, vjerujem da ćemo opet nešto zajedno napraviti, pogotovu za Ivanovu obitelj. Najveći razlog za utakmicu bila je upravo njegova obitelj, kojoj želimo i dalje pomagati. Siguran sam da će to učiniti i AIK i Dinamo – dodao je Novaković.

>>Dirljive scene: Navijači Dinama i AIK-a zajedno skandirali Turini

>>Dinamo pobijedio u čast Turini: 'Joja zauvijek u našim srcima'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije