Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sredini igrališta

Dirljive scene: Navijači Dinama i AIK-a zajedno skandirali Turini

Ivan Turina (1)
Screenshot youtube
14.05.2013.
u 18:19

U Švedsku je doputovalo i 50-ak hrvatskih navijača, a nakon utakmice družili su se s navijačima AIK-a

AIK i Dinamo odigrali su jučer u Stockholmu prijateljsku utakmicu u čast pokojnom Ivanu Turini, a sav prihod od prodanih ulaznica bit će doniran Turininoj obitelji. Iako je stadion bio rasprodan, na njemu je bilo desetak tisuća gledatelja jer nisu svi koji su željeli sudjelovati u ovoj akciji mogli u to vrijeme doći na stadion.

U Švedsku je doputovalo i 50-ak hrvatskih navijača, a dirljive scene mogle su se vidjeti po završetku utakmice. Navijači Dinama i AIK-a zajedno su se okupili na sredini travnjaka i skandirali ime preminulog vratara.

>>Jurčić: Prošli su nas trnci, Kelava: Turina će uvijek biti naš junak!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije