Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remi garde Trener Lyona za Večernji list

Trener Lyona: Dinamo nije slabiji od nas

'French football team Olympique Lyonnais\' coach Remi Garde takes partt in a press conference at the Amsterdam ArenA for the Champions League match against Ajax, on September 13, 2011. AFP PHOTO / ANP
'OLAF KRAAK'
26.09.2011.
u 08:06

Dva dana prije utakmice čak ni Dejan Lovren nije znao gdje će ih trener Garde povesti u izolaciju u kojoj će biti do Dinama

Lyonov trener Remi Garde (45) jučer nas je nakon treninga iznenadio. Pitali smo ga zar Dinamo toliko dobro poznajete da vam nije trebao špijun na utakmici s Lokomotivom?

– A, ne, nije točno. Moj je čovjek bio na toj utakmici, samo se nije najavio. I te kako mi je bilo važno dobiti izvješće s posljednje Dinamove utakmice – kazao je Garde.

Koliko Remi Garde zna o Dinamu, naravno, nije otkrio. Kaže da je gledao snimku utakmice s Realom...

– Ma Dinamo je dobar, jako dobar, čak se usudim reći da nije slabiji od nas. U toj skupini strši samo Real, koji je možda favorit i cijeloga natjecanja, a Ajax, Dinamo i mi smo u ravnopravnoj bitci za drugo mjesto. Dakle, u utorak moramo biti ozbiljni, koncentrirani i odgovorni, baš kao protiv Bordeauxa.

>>> Cijeli intervju s trenerom Lyona pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Ključne riječi

Komentara 12

JA
JackRussell
11:36 26.09.2011.

Hamsune, običaj je hrvatskog čovjeka pljuvati, nemoj se čuditi. A slažem se s tobom, Dinamo ima dobru, kvalitetnu momčad i nikoga se ne treba bojati.

HP
hamsun pedersen
11:53 26.09.2011.

točno tako jackrussel! pobjeđuješ ne samo ako znaš već i ako vjeruješ u sebe.

HP
hamsun pedersen
08:41 26.09.2011.

eto, toliko o realnosti ovih realnih koji tvrde da će se dinamo boriti za treće mjesto i da je to realno. kada pročitam te komentare pojedinih realnih komentatora koji onako s visoka mudro zaključuju o vrijednostima dinama mogu samo reći, dinamo ide dalje i boriti će se za prvo mjesto s realom. to je realnost:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije