Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Trabzonspor želi dovesti njemačkog napadača Klosea

'Bayern Munich\'s Miroslav Klose reacts during the German Bundesliga first division soccer match against Stuttgart in Munich March 27, 2010. Stuttgart won the match 2-1.   REUTERS/Michaela Rehle (GERM
'MICHAELA REHLE'
03.06.2011.
u 16:06

Miroslav Klose, njemački nogometni reprezentativac, mogao bi sljedeće sezone tresti mreže u turskom prvenstvu

Naime, Trabzonspor je turskim medijima otkrio da pregovara sa 32-godišnjim napadačem. Dođe li Klose, postat će suigrač našem reprezentativcu Hrvoju Čali.

– Napredujemo u pregovorima s Kloseom. Napadač njegova kalibra i nogometnoga znanja dobro bi nam došao u Ligi prvaka – poručili su iz turskog kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lacković
17:22 03.06.2011.

a klose već potpisao za lazio. prekinite s prepisivanjem vijesti starih nekoliko dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije