Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA PLAVIH BLUZA

Terry protiv Porta tristoti put kapetan Chelseaja

John Terry
AFP
25.11.2009.
u 20:35

- To je veliko postignuće. Želim samo ostati zdrav i pomoći Chelseaju u borbi za trofeje - kazao je Terry.

Točno 300 puta John Terry navući će kapetansku vrpcu oko ruke i povesti momčad Chelseaja na večerašnji (srijeda) dvoboj kada londonska momčad istrči na Portov travnjak u utakmicu 5. kola skupine D nogometne Lige prvaka.

- To je veliko postignuće. Igrao sam za mnoge menadžere, a oni su me zadržavali na mjestu kapetana momčadi, što za mene predstavlja veliku čast. Želim samo ostati zdrav i pomoći Chelseaju u borbi za trofeje - kazao je sretni 28-godišnji branič koji kapetansku vrstu nosi i u engleskoj reprezentaciji.

Terryja je kapetanom imenovao Claudio Ranieri, što je ostao i kod ostalih trenera koji su ga kroz karijeru vodili. Oni su Jose Mourinho, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink, te aktualni menadžer momčadi Carlo Ancelotti koji je izjavio:

- Ne samo da je sjajan nogometaš, već i vrhunski profesionalac. Nadam se da će na mjestu kapetana biti još jako dugo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije